|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ GSA 1200 MONT.11ος/07
Εγω τι να πω τωρα..Το μοτορι ειναι αψωγο,τα εχει ολα και και το κυριοτερο το φτιαχνει ενας φιλαρακος που ειναι πολυ γατος το παιδι φτου να μην το ματιαξο......Καλοπουλητη μωρη χοντρη κυρια..
|
|
|||
|
|||
Τακούλη, καλοπούλητο..
Κάπου το είχα και εγώ το εργαλείο, με το ομορφότερο χρώμα.. Δεν έπρεπε να το σταματήσει αυτό το χρώμα η bmw.. Με το καλό το καινούργιο εργαλείο.. |
|
|||
|
|||
Kαλοπούλητη φιλαράκο!
Δυστυχώς άλλη μία λευκή κουκλίτσα αποχωρεί από την παρέα. Εύχομαι τουλάχιστον ο επόμενος ιδιοκτήτης να είναι το ίδιο μερακλής! |
|
|||
|
|||
Πωπωπω ρε Τάκη πουλάς το θηρίο???
Το μηχανάκι το ξέρω απο πρώτο χέρι...είναι αψεγάδιαστο και ο μηχανικός που το είχε στην επιβλεψή του δεν χωράει λόγια!!! Στεναχωριέμαι που το λέω αλλά ας είναι ...καλοπούλητο τάκη μου.....και ελπίζω ο επόμενος να το διατηρήσει στη κατάσταση που το έχεις εσυ και να είναι τόσο μερακλής.......κρίμα να φεύγουν τέτοια μηχανάκια απο τη παρέα! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παίδες αλλα ειπαμε παμε για αλλα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τελικα δεν αντεξες θα το παρεις το βαραντερο.αν θες παντως ο γκινοσατης το εχει ετοιμοπαραδοτο.περνει το δικο σου του δινεις και 3000 γιουρια και καλα ταξιδια...... αντε γκαρντασακο καλοπουλητο.τυχερος αυτος που θα το παρει!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Tρελέ μου αν την πούλαγε κάποιος άλλος δεν θα πόσταρα καν...όταν την πουλάει όμως κολλητό φιλαράκι που μαζί έχετε γυρίσει τα μισά βουνά της ελλάδας....τότε ναι στεναχωριέσαι πολύ....... Ασε που για το παρεάκι μας η μηχανή κ ο μοτοσυκλετισμός είναι κάτι το ιερό..οπότε ναι σαν να πουλάει το σπίτι του είναι!! |
|
|||
|
|||
Τακούλι καλοπούλητο το μοτορι!!Κρίμα που φευγει μια ασπρη κυρια..αλλα σιγουρα θα καταπληξεις με το καινουργιο..!!...κατι σε κ..μου μυριζει!!Αναμενουμε!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νεκτάριε να εισαι καλα ρε φίλε κανόνισε να παρω το βαραντερο!!!!! |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] F650GS TWIN | platon | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 30-06-2009 02:42 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R1200GS 07/12ος | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 07-04-2009 18:52 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ F 650 GS | panoulinos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 03-04-2009 12:31 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ GSA '09 OLOKAINOYRGIA!!! | Didos81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 23-03-2009 01:39 |