|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Δύο ερωτήσεις ?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί να μην τα "τσεκάρουμε" το πρωί πριν φύγουμε (υποτίθεται ότι είναι στο κεντρικό όλη τη νύχτα .....) και να πρέπει να κάνουμε όλη την διαδικασία ζεστάματος-πεντάλεπτη αναμονή κ.λ.π ;;;;;;;; Λέω τώρα .......... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα πρεπει να ζεσταθει Νικο για να κατεβουν τα λαδια απο το ψυγειο λαδιου.Αν ειναι κρυα δεν θα εχουμε σωστη ενδειξη!!! |
|
|||
|
|||
Νίκο!!!! συμφωνώ με τον Prison Break.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κάνω μια ερώτηση κρίσεως .... Όλη την νύχτα, δεν στράγγιζαν τα λάδια ;;;;;; Γιατί πρέπει να την ζεστάνω, να ξανανέβουν στο ψυγείο κ να ξαναπεριμένω να ξανακατέβουν ;;;; Γιααααααα ...... ξανασκεφτείτε το ..... .
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως, την απάντησή μου την πήρα.
Σας ευχαριστώ όλους. Υ/Γ Και βάσει λογικής, συμφωνώ με τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ. Δηλαδή το βράδυ ξανανεβαίνουν τα λάδια ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει το λάδι να μην παγώσει..αλλάζει η ρευστότητα! |
|
|||
|
|||
εγω παλι προτιμάω την σιγουριά απο το νύχι...οι ελλ. δρομοι δεν ειναι κ οι καλυτεροι πρεπει να βρω 100% καλη επίπεδη ασφαλτο για να την βαλω στο διπλο....κ απο διαφορες συζητήσεις εχω ακουσει οτι το ελατηριο του διπλου χαλαρωνη πολυ ευκολα με αποτελεσμα με ενα πολυ μικρο κουνημα να φευγει απο την θεση της.....μιλαω παντα για το πως αισθάνομαι εγω πιο σίγουρος οταν παρκαρω την μηχανη μου!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εννοεί οτι στο νύχι νοιώθει πιό σίγουρος, νομίζω.
|
|
|||
|
|||
Εχεις δικιο εγω δεν καταλαβα καλα...
Last edited by georgekostas; 22-08-2009 at 16:04. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Δύο Λύκοι...... | danaos | Διάφορα | 17 | 20-08-2009 21:47 |
Δύο GSA1200 και ένα GS1200 Τέμπη | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 29-07-2009 12:58 |