|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή στο Καρπενήσι - 23,24,25 Οκτωβρίου
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΥΓ: ΑΦΟΙ ΚΛΑΜΠΑΝΑΡΕΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμ συγγνώμη ! Τόσα χρώματα υπάρχουν αυτό βρήκες να βάλεις ??! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Άλλος ένας "κλαμπαναράς" ............ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Black_Shadow ---------> Μονός 2. gma21 -------------------> Μονός 3. S.T. ----------------------> Διπλός 4. Kolokas -----------------> ???? 5. ?????? .
|
|||
|
|||
Παρτε βατραχοπεδιλα,κουβαδακια και μπρατσακια. Μεσααααα!!!!!!χααααα!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω, άν και τα μέρη που θα πάτε είναι πολύ αγαπημένα. Εύχομαι να πάτε και να έρθετε χωρίς πρόβλημα και να περάσετε καλά..
|
|
|||
|
|||
Ρε ####το ειναι δευτερη φορα που γινετε...
Την πρωτη φορα πηγατε Γιαννενα αφου ειχαμε κανονισει να παμε Βολο.. Τωρα πατε Καρπενησι που πολυ το αγαπαω και μου αρεσει και εχω κανονισει τις δουλειες μου για να παμε Καλαβρυτα.. Με εσας που εμπλεξα ή θα ψαχνω για δουλεια σε κανεναν μηνα ή θα κανονισετε να μου κοψετε μια επιταγη και να με συντυρητε... Οπως και να εχει πολυ ζηλευω και αν τα καταφερω θα ερθω.. |
|
|||
|
|||
Παιδιά καλά να περάσετε δυστυχώς και Καλάβρυτα και Καρπενήσι τον ίδιο μήνα μου πέφτουν λίγο βαριά για το σαμάρι μου.
|
|
|||
|
|||
τρομερος καιρος για καρπενησι,παρτε ενα δειγμα.................
|
|
|||
|
|||
προυσσος...................
|
|
|||
|
|||
λιγες ακομα και τελος..............καλα να περασεται οσοι τα καταφερεται να πατε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στα Καλάβρυτα * 17-18/10/09 * | Dionisis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 579 | 17-11-2009 22:31 |
Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 13:27 |