|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ
Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο! Η μελέτη που ποστάρισα είναι αμερικάνικη αλλά το λέει σαφώς: Το υπουργείο μεταφορών στην Αμερική ανέλυσε στοιχεία ατυχημάτων που έδειχναν οτι στα τροχαία όπου εμπλέκοντο φορτηγά, κατά 75% το λάθος ανήκε στους οδηγούς των άλλων οχημάτων και δεν έφταιγαν οι φορτηγατζήδες.
Σίγουρα έχουν κι αυτοί μαμάκες στον κλάδο τους και ειδικά στους ελληνικούς δρόμους ξέρουμε πως η οδήγηση μεγάλων οχημάτων είναι κόλαση. Όσα περισσότερα ξέρουμε όμως για τις ιδιομορφίες της οδήγησης τους τόσο πιό εύκολη η "συγκατοίκησή μας" μαζί τους. Last edited by Carduelis; 09-02-2010 at 12:32. |
|
|||
|
|||
αν βρω λιγο χρονο καποια στιγμη θα ανεβασω ενα ποστ με ολα οσα γνωριζει και πρεπει να υπολογιζει ενας οδηγος φορτηγου απο προσωπικη εμπειρια και πως γινεται να βοηθηθει και να βοηθησει εναν επερχομενο οδηγο , ετσι ωστε να γινουν γνωστα σε ολους μας και να καταλαβαινουμε πως θα πρεπει να ενεργησουμε ανα πασα ωρα και στιγμη
|
|
|||
|
|||
εαν γινοταν και μπορουσε ο καθε οδηγος αλοου οχηματος να μπορουσε να οδηγησει εστω για ενα λεπτο ενα φορτηγο και να προσπαθησει να φρεναρει τοτε θα καταλαβαινε το τι συμβαινει και θα προσεχε πολυ περισσοτερο τα φορτηγα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω οδηγήσει αρκετές χιλιάδες μίλια εκεί και τα φορτηγά - νταλίκες κλπ είναι χάρμα οφθαλμών να τα συναντάς στους δρόμους και ποτέ μα ποτέ δεν δημιουργούν πρόβλημα στα διερχόμενα ΙΧ, ούτε και τα ΙΧ βέβαια τους δημιουργούν. Αν καμμιά φορά πάω μέχρι τη Λαμία, έλα να μου κάνεις καρδιογράφημα να δεις πως τρελένεται το μηχάνημα μέχρι να φτάσω εκεί... Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εμάς έχουν στο μυαλό τους τη "φωτογραφία" δυο νταλίκες να προσπερνάει η μία την άλλη και να τις βλέπεις φάτσα κάρτα να σου έχουν κλείσει το δικό σου ρεύμα μπροστά!!! Δυο άλλες όμορφες φωτογραφίες με φορτηγά, Houston, Texas και Nevada, |
|
|||
|
|||
Λιγα με τους φορτηγατζηδες....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλο Βασιλη....
...αλλα οδηγω επισης και ενα τετραξονικο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εγω ενα adventure!!!! εχεις δει με τις πλαινες βαλιτσες τι χωρο πιανει Last edited by vasorfa; 09-02-2010 at 19:44. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bavaria εναντίον Heineken !! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 25-01-2010 21:36 |
διάσημες φράσεις εναντίον του καπνίσματος | Alext | Διάφορα | 4 | 29-06-2009 15:05 |
Ζάντες χυτές (συνήθως ελαφρού κράματος) εναντίον ζαντών με ακτίνες!!!!!!. | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 03-06-2009 17:33 |
Τσιρότο εναντίον πονοκεφάλου | skippybi | Υγεία | 4 | 01-06-2009 02:36 |