|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Γνωμες για Barbeque
... εδώ σ' έχω ...
Μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες σε "πέτυχα" ... Ο Παναγιώτης επί τω έργω ...
|
|||
|
|||
Ωραία πράγματα, μπερεκέτια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
διατριβει το ατομο.......
ζωη να χει |
|
|||
|
|||
Ο Νίκος έδωσε απαντήσεις και νομίζω εχει καλύψει όλα τα πιθανά ερωτηματικά...
Εδώ και πέντε χρόνια είμαι χρήστης του γκάζιου και προσωπικά δεν το αλλάζω βασικά λόγο ταχύτητας και ευκολίας...π.χ ψήσιμο πίστας 15 λεπτά... Να πω συμπληρωματικά στον Νίκο οτι η νέα τεχνολογία ειναι πλέον χωρίς πέτρες λάβας αλλά με μεταλλική βάση...το πλύσιμο/καθάρισμα δεν το αποφύγεις... Σίγουρα το οικονομικό ειναι ένα θέμα αλλά με το γκάζι, σε βάθος χρόνου ,θεωρώ,οτι θα τα βγάλει τα λεφτά του.. Η δική μου ειναι της εταιρείας broil king.. Εάν χρειαστείς οτιδήποτε σχετικό..είμαι διαθέσιμος.. |
|
|||
|
|||
Γκαζι....για ολα αυτα που ειπε ο Ρεκατσινας Ταχυτητα, καθαριοτητα, υγιεινά. .. Πρεπει να ανεβασεις το μπατζετ......για κατι καλο Οτι και να αποφασισεις.....καλη ορεξη Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|||
|
|||
Μπορώ να έχω μία με όλα τα μωρά;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
"Αν δεν βρέξεις κ..λο, δεν έχει ψάρι", λέει ο πανσοφος λαός.
Ξεκίνα με την αναζήτηση ταχυφαγείων που ψήνουν σε κάρβουνα ή αέριο. Άρχισε τις επι τόπου δοκιμές, δες το σαν το μοναδικό φάρμακο στο πρόβλημά σου. Μετά από 20-30 μέρες εντατικής σουβλακοθεραπείας θα μπορείς έγκυρα, έγκαιρα και αξιοπιστία δελτίου ειδήσεων, να αποφασίσεις τί ταιριάζει στα γούστα σου.... Πάντως όπως λέει και παραπάνω ο Νίκος, εμείς ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ |
|
|||
|
|||
weber .......
|
|
|||
|
|||
Ευγένιε στο cook shop έχει προσφορά ψησταριά υγραεριου με 149 ευρώ με παταράκια δεξιά για να ακουμπήσεις ότι θες και για να κρεμασεις τα εργαλεία σου και αριστερά με μια δεύτερη εστία για να μαγειρευεις ταυτόχρονα και κάτι άλλο η να κρατάς ζεστά τα έτοιμα.Καλα ψησήματα ότι κι αν αποφασίσεις.
|
|
|