|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρωτοχρονιά στην Ελβετία!
πω πω μεγαλεια!
αχ φιλαρακι...για σενα ειναι η ζωη! αλοιμονο σε μας! |
|
|||
|
|||
...αυτα ειναι γουστα!...καλα να περασετε φιλε!...περιμενουμε τις εντυπωσεις σας!
...υγεια να χουμε και η ζωη ειναι ενα ομορφο μεγαλο ταξιδι! |
|
|||
|
|||
με το καλο να πατε και με το καλο να γυρισετε με τις καλυτερες αναμνησεις.χρονια πολλα και καλο σας ταξιδι.:sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλές διακοπές Δημήτρη Βαρβάρα Αντρίκο!!!!!!!!!!!!! καλές γιορτές καλά να περάσετε και με το καλό πάλι πίσω!!! |
|
|||
|
|||
άρχοντας είσαι!! κοιτα να το χαρείς τόσο πολύ,που να περισέψει χαρά και για εμάς τους εργαζόμενους.χρόνια πολλά και καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
μπραβο καλα να περασετε
|
|
|||
|
|||
Εφοσον εντοπισες κουζινες που κλεινουν στις 12 τα υπολοιπα αστα...... φοβερα τοποια που θα σου ανοιξουν την ορεξη- οχι πως το εχεις και αναγκη δηλαδη -τεσπα καλα να περασεις αδελφε και σου ευχομαι καλες διακοπες .Τον Νικο που θα τον αφησεις τετοιες ημερες δεν μου ειπες ???????
|
|
|||
|
|||
Δημητρη καλο ταξιδι και καλα να περασετε.Τα μερη πρεπει να ειναι απιστευτα και θα το απολαυσετε σιγουρα.Βγαλε πολλες φωτο να παιρνουμε κι εμεισ καμμια ιδεα για μελλοντικο ταξιδακι!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε φίλε. Πράγματι η Ζυρίχη είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανθρώπινη πόλη και απέχει από το στερεότυπο που φαντζόμαστε για την Ελβετία. Έχω επισκεφθεί δυο φορές την Ελβετία Αύγουστο και είναι μια πολύ όμορφη αλλά αρκετά "τσουχτερή" χώρα. Αυτά που μου έχουν μείνει είναι η Ζυρίχη και η Βέρνη, που είναι πανέμορφες πόλεις, οι ωραίες διαδρομές στην γερμανόφωνη και ιταλόφωνη πλευρά και οι καταρράχτες του Ρήνου που σου προκαλούν δέος με τη δύναμη και τον όγκο του νερού. Τι μου θύμησες τώρα. Καλό ταξίδι
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε Δημήτρη η εκδρομή είναι τέλεια και νομίζω οτι το Ιντερλάκεν και το Schaffhausen θα σας μαγέψουν, όπως και οι μετακινήσεις με το τραίνο. Για τα υπόλοιπα είναι όλα τέλεια, αλλά πάντα θα λές αχ και να είχα το GS εδώ!! Α στο Ιντερλάκεν είναι και όλα αφορολόγητα ε!!!
Καλά να περάσετε και καλή επιστροφή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Δημόσιες τουαλέτες στην Ελβετία..... | kostasvar | Κόσμος | 18 | 29-10-2009 11:35 |