|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ GS Forum !!!
καλό καλοκαίρι..τρελοκερκυραίοι
πανέμορφες φωτό απο το πανέμορφο νησι πάντα τετοια φιλαράκια |
|
|||
|
|||
πατριδααααααα..........
βαζε φωτο συχνα, για να ομορφαινουμε μαζι σας...... |
|
|||
|
|||
Μπραβο Θαναση ομορφα μερη τα οποια υπολογιζω να τα δω τελος ιουνιου,οποτε και θα ερθω με το καλο για την εβδομαδιαια μου επισκεψη στα Μωραιτικα και οχι μονο!!
|
|
|||
|
|||
Τι μου θυμισες ρε φιλαρακι......ολη την δεκαετια του 90 καθε καλοκαιρι ημουν Κερκυρα.Απο Liston σε Chipie-chipie και απο Βενετσιανικο πηγαδι και Spaghiettiamo σε Αποκαλυψη.Nοικιαζαμε κι ενα μεγαλο σπιτι στην Αλεπου και μεναμε ολη η παρεα 8 ατομα.Γυρναγαμε ολημερις με τις μηχανες απο τους Παγους μεχρι την Λευκιμη και απο Μπαρμπατι μεχρι Γλυφαδα.Ωραιες εποχες....μακαρι φετος να μπορεσω να ερθω εστω και για 3-4 ημερες.....
|
|
|||
|
|||
Αυριο!..
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
sony dsc-tx10 (Βασικα αγοραστηκε για χρηση πανω στη μοτο, επειδη ειναι αδιαβροχη και εχει full HD video και οχι για τα 16,2 megapixel και το 3D..) |
|
|||
|
|||
ένα απ´ τα αγαπημένα μου νησιά....καλο καλοκαίρι
πάντα τέτοια.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλαρακι παμε μαζι τελος ιουνιου για καμια εβδομαδα?Σας φιλοξενουμε εμεις,κατι θα βρουμε..... |
|
|||
|
|||
Θάνο σας ζηλέψαμε
και σήμερα πήραμε κι εμείς το πρώτο μας ! Και του χρόνου να είμαστε καλά !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑ!!! | crazy artist | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 09-05-2011 14:18 |
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΚΑΔΕΣ….!!! | MudRat | Αστεία Video | 3 | 24-07-2010 18:51 |
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΧ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 0 | 09-01-2010 00:14 |
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ... | georgekostas | Διάφορα | 16 | 19-12-2009 10:53 |
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 8 | 17-12-2009 17:58 |