|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διλημμα για κρανος....
βάλε κάτι τις παραπάνω και πάρε ενα καινούργιο..
τα 4 χρόνια κατα την άποψη μου είναι κοντά στο όριο της αλλαγής(προσωπική άποψη),τα 170 € δεν ειναι λίγα..σκέψου οτι είναι το 1/3,περίπου,για να πάρεις ένα καινούργιο ΚΑΛΟ κράνος.. ερώτηση:γιατι δεν θα ξαναγόραζες schuberth? |
|
|||
|
|||
Απάντα του...
Θα το ξαναβάλει. |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως και να ξανά άλλαζα πάλι schuberth θα έπαιρνα.
Κάποτε είχα τις ίδιες σκέψεις "έλα μωρε μην είσαι κολλημένος με την schuberth δοκίμασε και κάτι άλλο μπορεί να βγει καλύτερο....." Πήρα BMW system 5 και shoel ανοιγόμενο, μετά ξαναγύρισα στη schuberth μετανιωμένος που την πρόδοσα και έχοντας ξοδέψει κάποια χρήματα παραπάνω , αφου η αντοχή στην φθορά των άλλων κεφαλοπροφυλακτικών ειναι πολύ λιγότερη σε σχέση με την schuberth. Στην θέση σου Ακη θα το έφτιαχνα αν δεν έχει πολλές γρατζουνίες εξωτερικά , εμένα μου κρατάνε περίπου 6 χρόνια με καθημερινή χρήση. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απάντησε Άκη μ΄ενδιαφέρει έχω schuberth και είμαι σε φάση να πάρω άλλο για πες |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρχισες τις δοκιμές κρασιών πρωι - πρωι ? |
|
|||
|
|||
Εσείς με το αρχοντικό παρουσιαστικό και όχι μόνο δεν μπορείτε να ξεχάσετε τις συνήθειές σας και μια από αυτές είναι και το κρασί.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
όλα τα βλέπεις εσύ...
|
|
|||
|
|||
Συνήθως τα κράνη πόσο καιρο πρεπει να τα έχουμε,νομίζω ότι κάπου αναγράφεται μέσα στο κράνος την λήξη του,αλλα δεν θυμάμαι σε πιο σημείο.
|
|
|