|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: AltRider...είπαμε κάτι για ποιότητα ???
ισως ειναι και θεμα αποσβεσης κραδασμων και απορροφητικοτητας
εκει ισως της bmw ειναι καλυτερα |
|
|||
|
|||
Η κατασκευή της Altrider είναι αξεπέραστη λόγω του τρόπου κατασκευής..
Τα Touratech είναι ίδια με τα Holan, τσεκ τιμές και δες διαφορές σε ίδιο προϊον Τα Hepco είναι μια καλή λύση, όχι η πιο τέλεια , αλλα όχι και η πιο ακριβή Περι ορέξεως !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαλλον γιατι τα ιδια ειναι και για το adv, αν καταλαβα καλα απο τις φωτογραφιες που εχει...
|
|
|||
|
|||
παιδιά, τα κάγκελα υπάρχουν διαθέσιμα εδώ, και παράλληλα,δείτε το βιντεο και καταλάβετε γιατι είναι πιο πλατιά..άλλωστε, τι μας απασχολεί τα 5-8 εκ. επιπλέον πλάτος στο ταξίδι ; Γιατι ακόμα και για την πόλη, έχουμε 2 μέτρα μοτό,λες να μας πειράξουν οι ακόμα 7-8 πόντοι
ΑΑΑΑΑ, και κάτι άλλο..δεν είναι μονοκόμματα !!!! |
|
|||
|
|||
..
Last edited by jmar; 09-10-2012 at 14:57. |
|
|||
|
|||
Tα φόρεσα πέρσι(αγορά από motoraid), είναι διαιρούμενα 2τμχ, πολύ καλή προστασία και στους κυλίνδρους, είναι ανοξείδωτα και δείχνουν πολύ όμορφα
Το φάρδος τους απλά κάνει την μηχανή πιο θηριώδη... |
|
|||
|
|||
Μιας και πλήρωνε η ασφαλιστική, είπα να τα βάλω αφού μου άρεσαν αρκετά. Η γνώμη μου...
στα θετικά.. - πολύ ομορφά (περι ορέξεως....) - καλύτερη προστασία του κυλίνδρου από χαλαρά πεσίματα. Για δυνατές συγκρούσεις που πάνε να ξηλωθούν όλα, δεν μπορώ να ξέρω και ελπίζω να μην αποκτήσω προσωπική άποψη!! - κατάργησα τα προστατευτικά των κυλίνδρων καθώς - όπως φαίνεται - δεν χρειάζονται πλέον - στο μοντέλο που πήρα εγώ, βιδώνεις εφάπαξ μια βάση στην κάτω μεριά του κινητήρα και πάνω σε αυτή βιδώνεις την κάθε μπάρα. Έτσι όποτε χρειάζεται να τις βγάλεις δεν ταλαιπωρείς τα σπειρώματα του κινητήρα. Στα καινούργια μοντέλα όμως καταργήθηκαν οι βάσεις και πιάνει απευθείας πάνω στον κινητήρα. Ίσως για μεγαλύτερη σταθερότητα... δεν ξέρω! στα αρνητικά... - η τιμή!!!!! - η τοποθέτηση είναι μεγάλη μανούρα! Χρειάζεσαι 2ο άτομο να κάτσει στην σέλα για να αποκτήσεις πρόσβαση στην αριστερή βάση του κινητήρα. - Η πλαινή μπάρα εμποδίζει την εύκολη εξαγωγή του αριστερού οριζόντιου μπουζι. Οπότε μιας και το βάλε-βγάλε είναι μπελάς θα πρέπει να βρω ειδικά εργαλεία - συγκεκριμένο μέγεθος/μήκος - για να γλυτώσω την ταλαιπωρία. Ο δεξιός κύλινδρος δεν έχει κανένα θέμα! - Επιπλέον για να βγάλω το κάλυμμα του ιμάντα δυναμό πρέπει να βγει - τουλάχιστον - το ένα κάγκελο. Στην επόμενη ρύθμιση βαλβίδων θα δοκιμάσω να γυρίζω τον κινητήρα με τον τροχό αλλά δεν μου δίνει μεγάλη ακρίβεια και χρειάζομαι σίγουρα 2ο άτομο. - Η επισκευή.... όπως και τα μαμίσια, αν γρατζουνιστούν και τα βάψεις με σπρέυ, χάνουν την "αίγλη" τους! Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά, στιβαρά και όμορφα κάγκελα! Ο "οδηγός" θα τα αγαπήσει αλλά ο "μηχανικός" θα τα συχτιρίσει αρχικά και θα ψάξει λύσεις...... Αν πηγαίνεται την μηχανή σε συνεργείο, τότε δεν σας απασχολεί.. άλλος θα τρέχει!!! Για τους άλλους.... τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλη;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι
|
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Μελέτη,
λόγω των ιδιωτήτων μας, ίσως να μην μπορούμε να πούμε παραπάνω για την καθε κατασκευή. Όταν όμως βλέπεις ολόκληρη BMW στην Κολωνία να θαυμάζει τα προϊόντα της AltRider, είναι κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα.. Με χαρά μου να απαντήσω σε κάθε ερώτημά σου |
Tags |
altrider, αξεσουαρ, motoraid |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομερές ομοιότητες του Γιώργου Παπ. με τον Γεώργιο Παπ. | Jepe | Ελλάδα | 2 | 09-07-2011 14:04 |
Ηράκλειο - Σούγια - Παλαιόχωρα το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 21 | 15-06-2011 20:05 |
Πρόταση της κυβέρνησης για μειώσεις στα διόδια | gsmaniac | Ελλάδα | 22 | 15-04-2011 18:26 |
Μου ήρθε ο ‘υιός’ με UPS | ckk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 21 | 10-04-2011 22:54 |
Συνάντηση Βολιότικη με τα συνοδείας κρασομεζέδων | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 21-05-2010 23:30 |