|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνθήματα....
γνώμες. .
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλά και μερικά πολύ έξυπνα (βλέπε πρετε..... )
Αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί, είναι όταν πάνω σε εξαιρετικά κτήρια, νεοκλασικά συνήθως, τα οποία είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας, κτήρια που έχουν διδάξει με την τεχνοτροπία τους, κτήρια (και όχι μόνο) με κατάλευκο, τέλεια λαξευμένο μάρμαρο, εξαιρετικής ομορφιάς, να βλέπεις πάνω γραμένο κάτι.. Όσο έξυπνο και δίκαιο να είναι, είναι μεγάλο λάθος. Τον άυλο πολιτισμό μας, τον οποίο διδάξαμε σε όλο τον κόσμο δηλ. την Δημοκρατία, την ελευθερία, τον σεβασμό, κλπ, τον έχουμε χάσει. Δεν έχουμε κρατήσει και πολλά από αυτά. Πάντα Πρωταγωνιστές της Ελληνικής ιστορίας, ειδικά την νεώτερης, είναι τα μνημεία της που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Ο σεβασμός σε αυτά νομίζω ότι δείχνει αξιοπρέπεια. Σας κούρασα λίγο, αλλά έτσι ήθελα να το βγάλω... . Άλλωστε ενός Έλληνα το στόμα, δεν το <<κλείνεις>> και εύκολα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά που έγραψες, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο κι εμένα κ πολλούς άλλους νομίζω! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
366... ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕΕΕΕ!!!
Πέραν της πλακός... με βρίσκεις σύμφωνο!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
3 μέρες άφαντος. Τουλάχιστον στο Ξυλόκαστρο?????? |
|
||||
|
||||
"Τα πτυχία copies κτώνται"
(Σε τοίχο στην περιοχή Γκύζη) "Κολόμβε, γαμώ την περιέργειά σου" (Decadence, Αθήνα) "Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές" (Τ.Ε.Ι., Αθήνας) "Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο" (Γκάζι, Αθήνα) "Θεσσαλονίκη, η μόνη πόλη που γράφεται με δύο Σίγμα και προφέρεται με δύο Λάμδα" (Μύλος, Θεσσαλονίκη) "Διατηρείτε την Αθήνα καθαρή. Πετάτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά" (Μεταξουργείο, Αθήνα) "Ο Χριστός πέθανε, ο Αινστάιν πέθανε, και Εγώ δεν αισθάνομαι καλά τελευταία" (Αν club, Αθήνα) "Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν" (οδός Σινώπης, Αθήνα) "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, ! εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" (λεωφόρος Αλεξάνδρας , Αθήνα) "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση" (οδός Μπενάκη, Αθήνα) "Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;" (λόφος Στρέφη, Αθήνα) "Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα" (πλατεία Εξαρχείων, Αθήνα) "Οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα αυτιά μας τοίχους" (Ψυρρής, Αθήνα) "Έγχρωμη TV, Ασπρόμαυρη Ζωή" (οδός Στουρνάρα, Αθήνα) "Μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας" (Παπασωτηρίου, οδός Στουρνάρα, Αθήνα)
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νομίζω όμως πως είμαστε στο σωστό FORUM |
|
|||
|
|||
" Γινήκαμε αυτό που οι γονείς μας δεν θέλανε να γίνουμε"
και " Μόνη πατρίδα μαςτα παιδικά μας χρόνια " Είναι δύο που θυμήθηκα και δεν θυμάμαι από που τα θυμήθηκα |
|
|||
|
|||
Lifestyle σε χάπια βγαίνει ?
Γιατί γεννήθηκα φτωχός και μίζερος.. (Θεσσαλονίκη, οδός Αγ. Δημητρίου) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνθήματα.. | Carduelis | Χιούμορ | 4 | 10-07-2010 22:51 |