|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πλαστικα....Συντηρηση
Ego paidia xrisimopoio duo aloifes tis 3M oi opoies einai polu akribes alla to apotelesma einai teleio...
Tous kodikous tis aloifis tha tous anakoinoso molis giriso sta xania giati aksizei se ola ta BMW mas ektos apo to oti einai ergaleia ,na to deixnoun kiolas! |
|
|||
|
|||
Οπως σας έλεγα :
οι κωδικοί είναι 3Μ 09375 και 50077....Και γυαλίζουν ΟΛΑ!!!!!Οι ποσότητες βέβαια του προϊόντος μπαίνουν σε υπερβολικά μικρή ποσότητα και οι δύο μαζί Ταυτόχρονα!!! Last edited by Gazi; 18-02-2009 at 17:17. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε Στέλιο !!!!!!
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά μία ερώτηση,
αυτά τα προιόντα περιποίησης είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε στη μηχανή μας όταν είναι καινούρια; Η δική μου η μοτό είναι 11 μηνών και τις προάλλες που την είχα πάει για πλύσιμο σ'ένα πλυντήριο μοτό το συζητούσα με τον τύπο που έχει το μαγαζί και μου είπε να μην βάλω στην μοτό τίποτα τουλάχιστον τα πρώτα 2 χρόνια. |
|
|||
|
|||
Πιστεύω Τεο, ότι π΄ρεπει να βάλεις κάτι όυαν αρχίσει και φαινεται κάποιο πρόβλημα. Αν βέβαια τώρα το υλικό είναι λίγο λάιτ, μπορεί μια στους 6 μήνες να του κάνεις ένα πέρασμα. Δεν είναι πολύ συχνό για να καταστρέψεις τα υλικά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ έχω ακούσει για την γνωστή μας ..................βαζελίνη.Οση περισέψει απο αλλού, την βάζουμε στα πλαστικά της κουκλας μας.
|
|
|||
|
|||
ΚΑλημέρα παιδιά. Εγώ βάζω Autoglym και συγκεκριμένα το Bumper Care και το Vinyl & Rubber Care. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα μιας και η μηχανή δε γυαλίζει σαν discoμπάλα αλλά παραμένει διακριτικά αστραφτερή!!!!
|
|
|