|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχω συγκλονιστει!.....
Τα πες όλα φιλε!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φυσικο επομενο?
Τραβηγμενο... Ελπιζω να ειναι απλα ενα ψεμα |
|
|||
|
|||
Θα παρακαλουσα πολυ ,την επομενη φορα πριν δημοσιευσετε ενα αρθρο απο ενα blog, να ελεγχετε πρωτα την εγκυροτητα της ειδησης.
Απο ενα απλο ψαξιμο στο google, φαινεται η ανακοινωση απο το Χαμογελο του παιδιου, που διαψευδει την αηδιαστικη αυτη ειδηση |
|
|||
|
|||
Οι παιδοφιλοι, οπου και να βρισκονται και οποιας εθνικοτητος κι αν ειναι, κατα κανονα ανευ εξαιρεσων δεν εχουν παιδια.........
Ας ελπισουμε οτι, αν η ειδηση ειναι αληθινη, οι Ολλανδοι γονεις εν πρωτοις - και ολοι εμεις οι υπολοιποι εν δευτεροις που ειμαστε μακρια απο αυτην την χωρα- θα αντιδρασουν. Ας ελπισουμε οτι θα αντιδρασουν εντονα....δεν μπορω να φανταστω γονιο οποιασδηποτε εθνικοτητας να ξερει οτι το 12 χρονο παιδι του θα μπορει ''συναλασσεται'' ερωτικα με καποιον ενηλικο και να παραμεινει απαθης. Δεν μπορω να φανταστω γονιο να ξερει οτι ο ενας ενηλικος θα μπορει να την πεσει στην κορη ¨η στον γιο του και λεει...ΟΚ. Δεν μπορω να φανταστω γονιο να ξερει ¨η να φανταζεται τα χερια καποιου ενηλικου πανω στο κορμακι ενος 12χρονου και να μην αντιδρασει ¨η να μην εκτελεσει επιτοπου τον παιδοφιλο........ Οσο απελευθερωμενος να ειναι κανεις στο σεξ, και ο γραφων ειναι ενας απο αυτους που φραγμους κι ενδοιασμους σε αυτο το θεμα δεν γνωρισε ποτε, η παιδοφιλια ειναι κατι το οποιο δεν μπορει να γινει αποδεκτο ουτε απο αυτον!!!!! Στην Ταυλανδη και στις Φιλιπινες, οπου ο γραφων εχει ταξιδεψει δυο φορες, δυστυχως ηρθε σε επαφη με αυτο το φαινομενο μιας κι εκει ειναι ευρυτατα διαδεδομενο και τυγχανει και της πληρης αποδοχης των εκει κοινωνιων.......αηδιασε με ολη την σημασια της λεξης. Του εφυγε, του γραφοντα, καθε διαθεση για σεξ και οτιδηποτε σχετιζεται με αυτο οταν τον πλησιαζανε παιδια 9,10....12 ετων και του ζητουσαν σεξ για λιγα δολαρια. Αν ξαναλεω η ειδηση ειναι αληθινη, ας ελπισουμε στην αντιδραση των Ολλανδων γονιων και βεβαια να μην καταφυγουν στην Χαγη κι αλλοι παιδοφιλοι απο αλλες χωρες και το δεδικασμενο τη αποφασης για την Ολλανδια επικυρωθει αναγκαστικα και γιαυτες......... Παναγια μου βοηθα....... Last edited by GeorgeP; 26-07-2013 at 14:08. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστως ενας Καιάδας για τετοιους ερωτιαρηδες θα του εσφιγγα το χερι...γιατι αλλιως θα πηγαινα ανετα φυλακη για κατα συρροην και εν ψυχρω εχων σωας τας φρενας για δολοφονιες "ελευθερα εκφραζομενων"
|
|
|||
|
|||
Τστστσ... Δεν είστε προοδευτικοί!
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι δυνατόν να ζούμε σε αυτό τον κόσμο...
Κάτι λάθος γίνεται... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αυτοι ειναι που μας δανειζουν και μας αξιολογουν για να μας τα παρουν τεσσερεις φορες μετα
και μας θεωρουν οτι υπολοιπομαστε εναντι αυτων αλλα τι να σου κανει αυτοι ειναι οι ηγετες!!! μας που τα επιτρεπουν αυτα να γινονται στον λαο!!! μας αλλα αυτοι ειμαστε και εμεις που κοιμομαστε και φοβομαστε να μην χασουμε τον δανεικο αερα απο την τροικα!!!!! |
|
|