|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: το καλοσωρισμα μιας αφρικανας
Καλοριζικη καλα και παντα ορθια χιλιομετρα.
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη και πάντα όρθιος...
|
|
|||
|
|||
επηδει ετυχε πριν χρονια να εχω το africa και μετα απο 7 μηνες το xtz 750 θα σου πω τα παρακατω africa ποιοτιτα κατασκευης στιβαρο και κουμουτσα το xtz γρηγορο σβελτο αλλα απο πλαστηκα αστα ....παντως και τα δυο καποτε ηταν dream bikes για πολλους απο εμας
|
|
|||
|
|||
Καλοταξιδη και να την ευχαριστηθεις το μονο να προσεξεις ειναι τρομπα βενζινης και ανορθωτη τα βγαζουν καποια στιγμη
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αχ το κορίτσι μου.7 χρόνια ομορφα περάσαμε μαζί.Καλότυχη και καλοτάξιδη.
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη φιλαράκι να σαι καλά να την χαίρεσε
|
|
|||
|
|||
'πομονη.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειληκρηνα σας ευχαριστω ολοψυχα παιδια για τις ευχες σας. χτες εκανε το πρωτο της service στα χερια μου,ο μηχανικος με διαβεβαιωσε για δευτερη φορα οτι ειναι απο τα πιο καθαρα africa που του χουν παει. εξωτερικα θελει 2-3 μαζεματακια αλλα θα περιμενω να ανοιξει λιγο ο καιρος και μετα θα αρχισω την επαναφορα του africa σε κατασταση σχεδον καινουριου. σαφως και θα τοποθετηθουν tubeless ζαντες. παντως να διατυπωσω οτι η μηχανη ειναι πραγματικα αριστη και σε αυτο ευθηνεται ο πρωην ιδιοκτητης της που πραγματικα πρεπει να ηταν μερακλης,πανω στα χναρια του θα βαδισω κι εγω και θα προσπαθησω να την αξιοποιησω ακομα περισσοτερο. παντως δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα αυτην. Ok.ψεκασμο δεν εχει. μπορει να ειναι καπως αργο για τα σημερινα δεδομενα,οχι ομως και με τρελες διαφορες,μπορει να μην εχει abs κι ολα τα υπολοιπα ηλεκτρονικα μπιμπλικια,ομως ενα ειναι σιγουρο,ειναι γνησια μηχανη,μου θυμιζει την παλια σχολη κι αυτο με κανει χαρουμενο. |
|
|||
|
|||
Καλορίζικη
Πραγματικά κάτι που θα ήθελα. Και ξέρω κ μια τέλεια Καλά κλμ να έχεις μαζί της. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η γέννηση μιας Μπουμπου | MudRat | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-06-2010 10:56 |
Το τελος μιας εποχης | emix | Διάφορα | 11 | 20-05-2010 14:21 |
Ιστορία μιας αποτυχίας. | Carduelis | Υγεία | 8 | 15-01-2010 16:39 |
Κωδικος προσβασης μιας ξανθιας | georgekostas | Ανέκδοτα | 13 | 27-10-2009 09:59 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |