|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι σκαφάρα είναι αυτό;; (vol 2)
Θαναση δεν υπαρχουν λογια απλα...
|
|
|||
|
|||
Τι είπες τώρα ρε φίλε, αυτό θα πει πιάνουν τα χέρια σου!Μπράβο και πάλι μπράβο για την τέχνη και το μεράκι σου, ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας ένα τόσο όμορφο θέμα.
|
|
|||
|
|||
Πρεπει να εχουν περασει δυο χρονια, που ο Θανασης μου ελεγε για την σκαφαρα του και την προσπαθεια κατασκευης, που μας περιεγραψε....
Απο τοτε ειχα καταλαβει την αγαπη του για την θαλασσα και τα πανια..... Ανθρωπος με ψυχη και ευαισθησιες....... Διαμαντι πραγματικο....αναμεσα στα καλοπαιδα του Βολου Απο την πρωτη στιγμη του ειπα, οτι πρεπει να το μοιραστει μαζι μας και νομιζω οτι δικαιωθηκα Ευχαριστουμε πολυ φιλε........ Υ.Γ.........θελω παναδα, την επομενη που θα βρεθω στο χωριο σας |
|
|||
|
|||
μερακλης ανθρωπος...........μπραβο σου φιλε μου, μακαρι στην ζωη μου να γνωρίσω σαν και σενα ανθρωπους "με τοσο μερακι"
και παλι πολλα μπραβο ......... Last edited by commander; 02-04-2013 at 10:26. |
|
|||
|
|||
Μικρος το δεμας αλλα με τεραστια δυναμη ψυχης ο ''Φασολακης'' μας εφτιαξε ενα αριστουργημα.
Μπραβο καλε μου φιλε νασαι παντα καλα και να το χαιρεσαι. Ειναι πολυ σημαντικο ανθρωποι σαν το Θαναση να σε ΤΙΜΟΥΝ με την φιλια τους και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που ειμαι ενας απο αυτους. Υ.Γ.Ποτε σαλπαρουμε? |
|
|||
|
|||
Τι μας έκανες πρωινιάτικο ρε φίλε??????? Να είσαι πάντα καλά και να βγαίνουν αριστουργήματα από τα ικανότατα χέρια σου. Το μπράβο δεν είναι αρκετό. Καλοβολτάριστο και καλοτάξιδο με πρίμο αέρα στα πανιά σου. Κοιτάω, κοιτάω και δεν το χορταίνω. |
|
|||
|
|||
πουσε θαναση !
δοσε μια η γουρσουζια να σπασει εσει δεν παιζεσε! |
|
|||
|
|||
Πανέμορφη κατασκευή! Μεράκι και δεξιότητα! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι περήφανος!
|
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητηρια μου , εισαι φοβερος !
|
|
|||
|
|||
Ωραία μάχη ,ωραίος νικητής
|
|
|