|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Vstromolado ADV russian style
Μπραβο σας πρεπει να ηταν φοβερο ταξιδι !!!!! βαλτε και αλλες φωτο και πιο πολλες λεπτομεριες......
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας πολύ όμορφο δώσε μας λίγη τροφή ακόμα!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα «δομημένο» ταξίδι. Εξαιρετική φωτογραφική προσέγγιση, βάζει τον πήχη αρκετά ψηλά...
Μπράβο σας ! |
|
|||
|
|||
Πολυ ωραίες φωτογραφίες απο ένα πολύ καλό όπως φαίνεται ταξίδι.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Νικόλα ... συναρπαστικό ταξίδι, όμορφα γραμμένο ...
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια με τιμούν ιδιαίτερα, το ταξίδι αυτό όντως ήταν τελευταίας στιγμής μόνο για τις βίζες είχα προνοήσει, όλα τα άλλα έγιναν σε ένα απόγευμα με άσχημο διάστρεμμα αστραγάλου να με συνοδεύει στο αριστερό πόδι... την επομένη το μεσημέρι ξεκινήσαμε και το αποτέλεσμα ήταν τις πρώτες δύο μέρες του ταξιδιού οι αλλαγές στις ταχύτητες να γίνονται με την φτέρνα.
Με το συμπάθιο αλλά...''Απέκτησα το πόδι ελέφαντα!'' Αζοφική θάλασσα Κοντά στο Ραστόφ του ποταμού Ντον Από εδώ ξεκινήσαμε μας δείχνει η Μαρία. (Μουσείο Κοσμοναυτών) Με μισό κιλό μετάλλια... (Κοσμοναύτης και φυσικός) Oh yeeeeeah!! (Μην ξεχνιόμαστε) Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι και ο TvTower της Μόσχας που είναι και ο υψηλότερος στον κόσμο όπως περηφανεύονται. Η θέα από ψηλά ήταν απλά μαγική. Στο ασανσέρ καθώς σε ανέβαζε στο πάνω επίπεδο είχε μία οθόνη που έβλεπες το υψόμετρο... και πόσο γρήγορα ανέβαινε στα 500 κοντά μέτρα. (ακριβή εμπειρία!) |
|
|||
|
|||
Κινηθήκαμε σε μία όχι και τόσο τουριστική περιοχή της Μόσχας για να δούμε αντίκες! Δεν το κρύβω είναι ένα από τα πάθη μου που σαν άνδρας με ευαισθησίες έχω και εγώ!
Τα εκθέματά τους ήταν δεν ήταν σε μουσειακή κατάσταση... αλλά είχε ενδιαφέρον. Ένα από τα εκθέματα είναι και το αυτοκίνητο του Στάλιν. ... και πολλές μοτοσυκλέτες γερμανικές και ρώσικες. Το ενδιαφέρον μου όμως ήταν εδώ σε αυτόν εδώ τον ταλαίπωρο oldtimer... Μας ''φυγάδευσε'' από αυτή την περιοχή το μετρό... Είδαμε και μερικές από της ''αδερφές'' του Στάλιν Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους. Υ.Γ: Προς απάντηση μερικών φίλων, ο σκοπός της φωτοπαρουσίασής μου δεν ήταν να γραφεί πλήρες ταξιδιωτικό παρά με έναν όμορφο τρόπο να εκφραστούν μερικές από τις εμπειρίες μας. Να είστε καλά όλοι. |
|
|||
|
|||
εστω και ετσι ρε νικο μας ταξιδεψες...
ξερουμε οτι συγκαταλεγεσαι στα δυνατα χαρτια ταξιδευτων |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε φιλε. τι να το κανεις το adve. το vstrom το εκανες τερμα adve.
|
|
|