|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: “Θέλω να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες” του παιδιού μο
Αργα η γρήγορα θα πιαστούν
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να συλληφθούν
και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Όμως τα παλληκάρια, δεν γυρίζουν πίσω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
…. Πάνε τώρα αυτά… |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να τούς βρουν και να πάρουν αυτό που τους αξίζει . |
|
|||
|
|||
μην το λες...!
|
|
|||
|
|||
Δε θα υπάρξει δίκη... ΓΑΔΑ... παράθυρο... γεια σας φονιαδες!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι είναι αυτά που γράφεις φίλε μου. Είναι δυνατόν το Κράτος μας να το βάζεις στην ίδια κατηγορία με δολοφόνους. Τότε καταλύουμε κάθε έννοια της δημοκρατίας. Πρόσεχε τι γράφεις σε παρακαλώ........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το γράφει λίγο τραβηγμένα αλλά κάπως έτσι είναι η απλή λογική, το θέμα είναι ότι δεν θα τους πιάσουν οι φίλοι και συνάδερφοι των παλικαριών, οπότε θα την γλιτώσουν. Μακριά από όλους μας αλλά αν γίνει κάτι παρόμοιο σε δικό μας άνθρωπο θα περίμενες την δικαιοσύνη αν τον έπιανες πρώτος? , δεν έχει να κάνει με το κράτος αλλά με τα παιδιά που δουλεύουν για αυτό και έχουν αισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξει κανένας!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 15:15 |
SYM GTS300i EVO, οι πρωτες μου εντυπωσεις | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-06-2010 19:22 |
'Οποιος είδε την Πηγή ας επικοινωνήσει με το χαμόγελο του παιδιού! | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 14-11-2009 11:12 |
Σε οπτικές ίνες θα μπορούσαν να βασιστούν οι επόμενες εκδόσεις του USB | EOD-K9 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 11-10-2009 22:44 |
Ένα τετράδιο για το χαμόγελο του παιδιού ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 28-08-2009 18:31 |