|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αφοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων.
|
|
|||
|
|||
Όταν πάθει γάγγραινα το αυτί, δεν κόβουν το κεφάλι.
|
|
|||
|
|||
Εμενα δεν με αγγιζουν αυτα....make love not war...
|
|
|||
|
|||
Ναι, πράγματι η κακή κατάσταση στις ένοπλες δυνάμεις είναι λόγο του μνημονίου !!!
Δεν πειράζει …. Μόλις διώξουμε τους κακούς τροϊκανους-προδότες πολιτικους κ.α., και αναλάβει το Τσιπροειδές και το Γαρουφακη, θα κηρύξουν <<αισιόδοξη πτώχευση>> και θα προβούν σε καταγγελία των στρατιωτικών συμβάσεων !!! Σωθήκαμε!!! εεε λοιπόν τότε θα πάρουμε … την Πόλη και την Αγ. Σοφιά … και ΑΟΖ μέχρι τον Ινδικό !!! τραλαλά το χάσαμε…. Το ότι οι στρατηγοί αντί για μεραρχίες (επανδρωμένες) έχουν τοίχους γραφείων και ότι ο Αμερικανικός ή ο Ρώσικος στρατός έχει λιγότερους αξιωματικούς προφανώς δεν μας ενοχλεί… θα ψάξω ιστορικά να δω εάν είχε περισσότερους ο …Στάλιν ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ημαρτον......... μην χαλιεσαι ρε Θοδωρα,....ονειρο ζουν μην τους ξυπνας........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωμή επίθεση κατά των ένστολων. Βλέπω μια πίκρα η κάνω λάθος. Τι επίθεση είναι αυτή. Εκ του πονηρού και που αποσκοπεί. Μήπως προσπαθείς να στρέψεις την προσοχή μας στα δικά σου οπλικά συστήματα. Τέτοια λάθη δεν τα κάνουν. Προσοχή και ίσως να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο……………………………………. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωμη επιθεση κατα των ακροδεξιων ενστολων του defencenet...... ΝΑΙ!!!!! Ωμη επιθεση κατα των παραληροφορουντων ενστολων......ΝΑΙ!!! Ωμη επιθεση κατα των στερουμενων μιζων (μαζι με τους Υπ. Εθνικης Αμυνας)ενστολων.........ΝΑΙ!!!! Ωμη επιθεση κατα των ενστολων που βλεπουν μια ελλαδα στρατοκρατουμενη οπουτο κυριο μελημα ειναι η αγορα ολων και περισσοτερων αχρηστων οπλικων συστηματων ως άλλη Τουρκια............ΝΑΙ!!! Ωμη ομως επιθεση κατα των ενστολων γενικως εν υπηρεσια ¨η οχι............. Π Ο Τ Ε!!!!! Λαθος εκτιμηση Ναπολεωντα μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σου πει ότι είσαι ένας άχρηστος, που δεν μπορείς να βρεις δουλεια......θα πέσουμε να τον φάμε .....έτσι και τώρα , νομίζω ότι προκαλεις Την άποψη μας μπορούμε να την πούμε πιο όμορφα..... ανακατευομαι, γιατι είσαστε και οι δυο φίλοι μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μεγάλο θέμα για να αρχίσουμε να γράφουμε. Οι αξιωματικοί προτείνουν αλά οι αποφάσεις και οι πληρωμές γίνονται από το ΚΥΣΕΑ. Δεν έχω δει μέχρι στιγμής αξιωματικό που να έχει πλουτίσει από τις Ε.Δ. Και εδώ δεν μιλάω για κάποιον που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Το τι γράφουν λοιπόν τα διάφορα έντυπα δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετηθεί μια τέτοια απόφαση………………………………………………….. Last edited by napgeo; 16-02-2012 at 12:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γραφω επακριβως ''....τον καθε πικραμενο στρατιωτικο, οπαδο και λατρη του defencenet............'', δεν αναφερω πουθενα τιποτα για αποστρατους γνωριζων το ευαισθητο του θεματος. Σε ευχαριστω επισης για την δευτερη παραγραφο σου, περι ενδεχομενης υπερασπισης μου, πραγμα ομως το οποιο δεν ειδα ποτε να γινεται οταν καποιοι- στο παρελθον αλλα και στο κοντινο παρον - εμμεσως πλην σαφως αναφεροντο σε εμενα με τροπο μη κοσμιο......ξερεις μ'εκεινα τα ποσταρισματα ανευα παραθεσεων που αναφεροντο στα γραφομενα μου αλλα οχι σε εμενα!! Η φιλια τελος, δεν καθοριζεται απο πολιτικες τοποθετησεις ουτε απο το τι ομαδα ειναι ο καθενας μας. Αντιθετως, καθοριζεται απο υβρεις και απαξιωτικα σχολια επι προσωπικου σφαλματα στα οποια, ναι, υπεπεσα στο παρελθον. ΟΧΙ ομως σε αυτο το νημα!!! Κακως λοιπον ''ανακατευεσαι'' και μαλιστα με προσωπικο σε εμενα απευθυνομενο ποστ ΚΑΙ με παραθεση δικου μου. Η δικια μας φιλια δεν εχει καμια σχεση με οποιουδηποτε αλλου διοτι δεν βασιζεται σε διαφωνιες/συμφωνιες επι διαφορων θεματων αλλα στην προσωπικοτητα του καθενος απο εμας τους δυο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μοτοσυκλετισμός ιδέα | Albatros | Τι μας έτυχε | 22 | 08-01-2012 23:38 |
Για τους αμετανόητους φραπεδιάρηδες | gepol | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 23-11-2011 00:06 |
Καθαίρεσαν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων! | yns | Ελλάδα | 12 | 02-11-2011 19:50 |
Υπαίθριος πανηγυρισμός της «Καθαρής Δευτέρας». | riko46 | Ελλάδα | 2 | 02-03-2009 12:11 |
Αμερικανός, Έλληνας, Αφγανός | arisxios | Ανέκδοτα | 8 | 05-02-2009 16:10 |