|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημοσκόπηση: Το Μνημόνιο καταποντίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Ναι βρε παιδιά, όλοι βλέπουμε το πρόβλημα αλλά ποιά είναι η λύση του...
Έχω να ψηφίσω από το 1996 και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρω πραγματικά τι να ψηφίσω, δεν με εκφράζει κανένας, ούτε μπορώ να δω κάποιον με συμπάθεια. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΑΟΣ μου φέρνουν αηδία, οπότε τι μένει ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σταύρο μου μία από τα ίδια κι εγώ... Θα ήθελα ΑΝ γινόταν μία κυβέρνηση από Έλληνες αναγνωρισμένης αξίας, από εσωτερικό και εξωτερικό, που το μόνο που θα θέλουν θα είναι το καλό της πατρίδας τους. Ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε όλα αυτά τα σκ@τ@... Άνθρωποι που έχουν ΔΟΥΛΈΨΕΙ και έχουν να παρουσιάσουν κάτι. Υπάρχουν, το ξέρω, αλλά όσο είναι πάνω αυτοί οι προδότες οι 300 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν. Για αυτό και με έχει πιάσει η τρέλα να τους διώξουμε έστω και με μάχη, έστω και με αίμα... Αν δεν φύγουν αυτοί οι 300, και σιγά σιγά και οι αυλικοί τους, άσπρη μέρα ΔΕΝ θα δούμε... Όλοι αυτοί οι Έλληνες που σου λέω, που θέλουν να βοηθήσουν και να μας ξελασπώσουν δυστυχώς ΔΕΝ έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με τα λαμόγια. Έχουν άλλου είδους δύναμη που δυστυχώς δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για "εκαθάριση". Για αυτό και θέλουν τη βοήθεια μας. Αλλά μάλλον θα περιμένουν μάταια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. (ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ!!) ΜΑΥΡΟ! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΔΗ! ΕΔΕΙΞΑΝ (πρακτικα) το τι ειναι! ΠΑΣΟΚ: Κυβερνησε τα 22 απο τα 31 χρονια.. Ν.Δ. : Τα υπολοιπα 7.. "ΛΑΟΣ": O ορισμος της κwλοτουμπας!! (Το απεδειξε!) "Ντορα":Oμοιως! (Τι να λεμε..) (Αυτοι οι παραπανω, εδωσαν το στιγμα τους, αποδεδειγμενα.. Παμε παρακατω..) 2. ΔΗΜ.ΑΡ. :Η κολυμπηθρα! του Σιλωαμ, για τους "ανανυψαντες" ΠΑΣΟΚους! (Μη χ@σw...) ΚΚΕ: To 1918, ΣΗΜΕΡΑ! ΣΥΡΙΖΑ: Aν ηξεραν και αυτοι τι ακριβως θελουν, ενδεχομενως πολλα να ηταν καλυτερα! Συμπερασματα? ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! απο "1", προτιμηστε κατι την "κουρτινα 2" και, επειδη δεν υπαρχουν μονο αυτοι, ριχτε μια ματια και στις εναλλακτικες επιλογες! (Εκτος φασιστων, εννοειται.. ) Last edited by black_hawk; 17-02-2012 at 02:52. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..εχει εμπιστοσυνη στις φυλλαδες και στα καναλια που χαρασουν πορεια αναλογα τα συμφεροντα του καναλαρχη και του εκδοτη και καθεται ο αδαης και κοιταζει τηλεοραση ή διαβαζει εφημεριδα για να ενημερωθει ΣΩΣΤΑ!!! Παρτε το χαμπαρι! Αν ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και πεφτουμε στην παγιδα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ,ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ,θα μας σωσει ο Γιωργακης(λεγαμε...)θα μας σωσει ο Αντωνακης(λενε...)που κατ'ουσιαν ειναι και οι δυο "οτι πρεπει" για τους δανειστες και τους Αμερικανους.. ...αν συνεχισουν τοσοι και τοσοι να πιστευουν οτι η αποχη και το λευκο ειναι λυση και αντιδραση,ενω στην ουσια εξυπηρετει τους ιδιους πολιτικους που μας πηδ@νε γιατι απλα μας κανουν στην ακρη και δεν μπερδευομαστε μεσα στην καλπη τους.... τοτε....οταν με το καλο εχουμε εκλογες ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,μια απο τα ιδια και ο μπακλαβας χωρις γωνια!!! Ελλαδαρα μου γεια σου,φτωχοι πολιτες,εξαθλιωμενες προσωπικοτητες και μια Ελλαδα πουλημενη στους δανειστες,στα λαμογια και στους λεφταδες... Last edited by mAthosalas; 17-02-2012 at 21:36. |
|
|||
|
|||
Έλα ρε παιδιά, μη βιάζεστε, αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν το έργο τους! Τόσος λαϊκισμός πια! Παπαπαπα ...... Αυτούς θα ψηφίσουμε πάλι εννοείται! Τι, πειράματα θα κάνουμε;;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Μνημόνιο της χρεωκοπίας και ο άλλος δρόμος | Slane | Βιβλίο | 0 | 05-11-2011 14:39 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 16:03 |
Μήπως τελικά είναι απαραίτητο το Μνημόνιο; | Arkas | Επικαιρότητα | 12 | 21-12-2010 02:24 |
Μνημόνιο για την Ελλάδα ως το 2020! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 18 | 05-10-2010 23:11 |
Μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ ύψους 5 δισ. δολ. | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 25-09-2010 05:26 |