|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λέω να πάω για IDEAL...
Γιώργο ανεξάρτητα από μάρκα θα πρέπει να έχει αλουμινιένο σκελετό ΜΟΝΟ μπροστινή ανάρτηση - ρυθμιζόμενη (αν θέλεις να έχει και πίσω θα έχει 1000 ευρώ μόνο η ανάρτηση) και ένα αξιοπρεπές σασμάν αν βρεις (ALIVIO ή ακόμα καλύτερα DEORE) αλλά το δεύτερο θα σου ανεβάσει το κόστος αρκετά.
Αν βρεις κανένα παλιό μοντέλο σε καλή τιμή (τα σκοτώνουν) είναι ότι καλύτερο, πάντως μην υπολογίζεις κάτω από 300-350 ευρώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο σκελετος του KTM,παλιας τεχνολογιας και οι σειρες των περιφερειακων δεν αναφερονται
πουλαει το ονομα της και οχι την ποιοτητα του ποδηλατου.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρεπει να ξεκινησουμε απο το ποσό που εισαι ετοιμος να διαθεσεις,αλλα κυριως για την χρηση του ποδηλατου.... το PRO-RIDER...ειναι ενα μετριο mountain bike,το οποιο μεχρι τα περσινα μοντελα ηταν αξιολογη προταση..... η IDEAL τη φετινη χρονια,εχει χαλασει την ποιοτητα των περιφερειακων στα μοντελα της και πρεπει να κοιταξουμε κατι αλλο... σκεψου καλα την χρηση,γιατι ενα trekking ποδηλατο ειναι πολυ καλη λυση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
A και πολύ προσοχή στο μέγεθος...κάθε εταιρεία έχει τα δικά της νούμερα αλλά μάλλον θες κάτι σε XL ή 18-20 προσοχή μην σου δώσουν κανένα medium και σου πουν να σου αλλάξουν το λαιμό με ψηλότερο το λαιμό, ο λαιμός πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 8 εκατοστά... |
|
|||
|
|||
Λες?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν έχω βρεί πουθενά παλιά, ξέρεις κάτι? |
|
|||
|
|||
Cyclist Store - Φωτογραφίες προϊόντος
Gepol ρίξε μια ματιά και εδώ, και αν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε ρίξε μου p.m (είναι αδέλφια) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η πρόταση που μου έκαναν λοιπόν είναι mountain με λάστιχο μουλτι κάτι, το οποίο ανάλογα την πίεση παίζει και σε χώμα και χώμα. Όσον αφορά την μάρκα-ποιότητα περιφερειακών, σε ακούω μετά μεγάλης προσοχής... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην κάνεις όμως το λάθος να θελήσεις να ακολουθήσεις το fritsόπουλο! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
θα πάω F-1 Τουρκία | lefteris-kal | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 21 | 10-05-2011 12:42 |
ΠΟΔΗΛΑΤΟ IDEAL NERGETIC 21'' | ANASTAZ | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 09-10-2010 13:57 |
Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε... | Arkas | Ελλάδα | 84 | 25-03-2010 13:00 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 14:39 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |