|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εξαγωγη αξονα και επισκευη του
Μηνα!!!!!
Πεειμενουμε νεα!!! Σπαμ....ευχαριστω για τους χαιρετισμους!!! Και επιστρεφω |
|
|||
|
|||
φυσικα και θα αλλαξω φουσκα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί το δοκίμασα και εγώ στο διπλό με δευτέρα και κοπανάει άσχημα. Στην πορεία δεν ακούω τίποτα. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος? |
|
|||
|
|||
Πάνο και υπόλοιποι, μην ανησυχείς, όταν βάζεις το 1200 στο διπλό μεγαλώνει η γωνία του σταυρού του άξονα και κοπανάει σαν τρακτέρ χαλασμένο...
Δεν είναι τπτ και μην το πολυδοκιμάζεις με αυτό τον τρόπο.. Πληροφορίες από πιστοποιημένο τεχνίτη-επισκευαστή BMW μοτο |
|
|||
|
|||
Χαρη
|
|
|||
|
|||
Χάρη στις υποδείξεις του Μηνά έχω το πολυπόθητο σταυρουδάκι στα χέρια μου.
Και με γρασαδοράκι! |
|
|||
|
|||
Νικολα τι εννοεις???τον σταυρο μπρος η πισω στον αξονα???αν μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε το γρασαδουρακι...εχω αξονα χτυπημένο στον μπροστινο σταυρο μπορουμε να τον επισκευασουμε????
|
|
|||
|
|||
Μηνα μου σορυ για τα σπαμ ρε φιλε ΑΛΛΑ φανταζεσαι να βρουμε καμια πατεντα και να αποφευγουμε την φθορα του αξονα, η το σπασιμο του, η την επισκευη του με φθηνο κοστολογιο???
Το ξερεις οτι σε αγαπαμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το σταυρουδάκι είναι αυτό Καλύτερα να τα πει ο Μηνάς όμως, μην μπαίνω σφήνα και του χαλάω το θέμα. Εννοείται πως το γρασαδοράκι δεν μένει επάνω κ στη θέση του μπαίνει μια τάπα Last edited by nivam; 08-07-2013 at 16:38. |
|
|||
|
|||
κουκλί!
όμως πριν λίγο καιρό κάποιος συμφορουμίτης είχε ποστάρει σχετικά με επισκευή άξονα στην Αθήνα Εψαξα να το βρω για να το έχουμε συνολικη εικόνα μαζί με του Μηνά αλλά δεν τα καταφερα να βρω το νημα.. Σίγουρα γίνεται, θέλει κ ζύγισμα-ευθυγράμμιση σε τόρνο Μηνά αναμένουμε! |
|
|