|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακοπές στην Κεφαλονιά !
Μπραβο Νικο ωραιες φωτο πρεπει να περασατε τελεια.
|
|
|||
|
|||
Σαν την Ελλαδα μας πουθενα και υπαρχουν πολλα μεροι που οι ξενοι τα ξερουν καλυτερα απο εμας.Μας εχει φαει η δουλεια....
|
|
|||
|
|||
Έκανες φοβερή παρουσίαση.
Έχω πάει πριν 2 χρόνια στην Κεφαλονιά. Υπέροχο νησί. Πρέπει να πέρασες και εσύ καλά. |
|
|||
|
|||
μπράβο Νικόλα για τις υπέροχες στιγμές καλοκαιρινών διακοπών που μας χάρισες καθώς επίσης και ένα μεγάλο στο Διονύση και την οικογένεια του για τη ζεστή φιλοξενία που σας πρόσφεραν !!!
|
|
|||
|
|||
Η καλύτερη παρουσίαση που έχω δει !!! Τον Σεπτέμβριο είμαι Κεφαλονιά.Δυονίσηηηηηηηηηηηη σούρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
|
|
|||
|
|||
Γιαννη παρε τηλ...........
|
|
|||
|
|||
Διονύση σου έστειλα μήνυμα .
|
|
|||
|
|||
μπράβο βρε παιδιά !!
|
|
|||
|
|||
...πανεμορφες φωτο φιλε !....με έμπνευση και καλοτραβηγμενες!...θα μου πεις τωρα τι φωτο να βγαλεις στα Ελληνικα νησια και να μην βγει ομορφη! ...χαχα!....ετσι ειναι !
....οσο για τον φιλο μας τον Διονυση ....τι να πω?...εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!.... γι-γα-ντας!...Ρεσπεκτ Λεμε!...φανταζομαι οτι κρυβεται πολυ δουλια πισω απο ενα τετοιο κορμο!...να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου φιλε! ...παντα τετοια φιλοι!:sm5: |
|
|||
|
|||
Ωραίες διακοπές, μαγευτικές
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, διακοπες, λιξουρι, αινος, αργοστολι, σαμη, κεφαλονια, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές στην Κεφαλονιά - Ζάκυνθο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 10-07-2009 23:28 |
Διακοπές στην Πάρο ;;;; | Elina | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 08-07-2009 00:37 |
Ιστιοπλοϊκά: Διακοπές ελευθερίας και πολυτέλειας! | skippybi | Διάφορα | 19 | 21-06-2009 08:06 |