|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος!
σωστός ο Γκλέτσος
|
|
|||
|
|||
τον θελω για πρωθυπουργο!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο του . Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι . |
|
|||
|
|||
Στα λόγια ναι, για να περάσεις στην πράξη και να ρισκάρεις πράματα θέλει και κάποιο κορασό που λένε οι παλιοί.. Πες το θράσος, χρειάζεται κι αυτό..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5: |
|
|||
|
|||
Να του περάσουν και βραχιολάκια, δεν είναι κάπως τραβηγμένο....;
Προβλέπετε θα μου πείτε ...!!! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν κάποιος μπορούσε να με πείσει ότι θα το έκαναν και σε κάποιο πιό δικό τους.... του συστήματος. Last edited by frits; 12-01-2011 at 00:47. |
|
|||
|
|||
To Greek Way δουλεύει πάντως άψογα....
ούτε 24 ώρες δεν χρειάστηκαν ....... Εξασφαλίστηκε το κονδύλι για τους παράπλευρους δρόμους στα διόδια Πελασγίας NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 21:51 Κονδύλι 1.200.000 ευρώ εξασφάλισε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προκειμένου να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις για τους παράπλευρους δρόμους στα διόδια της Πελασγίας στη Στυλίδα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο. Νωρίτερα, το υπουργείο Υποδομών είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με την κατασκευάστρια κοινοπραξία για την έκδοση - ανανέωση χιλίων καρτών ελεύθερης διακίνησης των κατοίκων της περιοχής από τα διόδια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκτός από το Αιβαλί που πήγατε κάποιοι και είδατε την καταγωγή μου το χωριό μου είναι η Στυλίδα. γεννέτηρα των Γκλέτσου, Τσαλίκη, και Βάνας (Syvaris) Ε ΡΕ ΔΟΞΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ έχω και κάποια χωραφάκια εκεί, δεν είναι σωστό να πληρώνω διόδιο για να πάω στις ελιές μου Last edited by Syvaris; 12-01-2011 at 01:38. |
|
|||
|
|||
Να που μια φορά θα συμφωνήσω μαζί του.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνελήφθη γιαγιά | MARK | Χιούμορ | 6 | 05-01-2011 10:09 |
Συνελήφθη από άνδρες της ελληνικής αστυνομίας | tomvasi | Χιούμορ | 14 | 04-01-2011 20:02 |
Συνελήφθη ο προέδρος του ΣΟΑΜ. | doukas tasos | Διάφορα | 11 | 11-07-2009 15:03 |
Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 19:33 |