|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αν δεν το πάρει κάποιος άλλος απο τους προηγούμενους...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλυμα τεποζιτου, ζελατινα Mpf φιμε, μπαρακι ζελατινας, καγκελα κινητη
ενδιαφερομαι για την ζελατίνα αν υπάρχει ακόμα φυσικα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλυμα τεποζιτου, ζελατινα Mpf φιμε, μπαρακι ζελατινας, καγκελα κινητη
Εχει κρατηθει η εξης σειρα προτεραιοτητας για τα αξεσουαρ
1)Ζελατινα: ramoid 2)Καλυμα Bagster:¨ Tazman 3)Μπαρακι ζελατινας: Θανασης 4)Καγκελα κινητηρα: Dimosbmw 5)Προεκταση φτερου: Tomas100, anegis Παρακαλω στειλτε μου στοιχεια σας για να προχωρησω την αποστολη των αξεσουαρ με αντικαταβολη Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Φίλε ενδιαφέρομαι για την φιμέ ζελατίνα αν δεν ταιριάξει με τον υπολοίπους στείλε μου ένα μήνυμα
|
|
|||
|
|||
steile moy me pm ena thl na se parw gia thn zelatina
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλυμα τεποζιτου, ζελατινα Mpf φιμε, μπαρακι ζελατινας, καγκελα κινητηρα
..φιλε scott αποσυρω το ενδιαφερον μου για την προεκταση του φτερου...προχωρα στον επομενο...συγγνωμη..
|
|
|||
|
|||
Scott έχεις pm...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν θελεις δες το και μου απαντας |
|
|||
|
|||
Σου εστειλα το τηλ μου σε π.μ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλυμα τεποζιτου, ζελατινα Mpf φιμε, μπαρακι ζελατινας, καγκελα κινητηρα
Καλησπέρα ...Παιρνω και εγω σειρά για την ζελατίνα...θα σου στείλω και πμ....
|
|
|