|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... κάθε τόσο ακούω και απο 1 περιστατικό ESA!!!
Αγαπητοί συνφορουμήτες
πολύ φοβάμαι ότι η λύση είναι μία, χρυσή και Σουηδέζα |
|
|||
|
|||
εχεις απόλυτο δικιο φίλε Βαγγελη,απορώ με τον τρόπο που σκέφτεται ο Γερμανός..
για ακομη μια φορά και δεν θέλω να ευλογίσω τα γενια μου(ουτε του φίλου μου, που με επεισε να την παραγγείλω χωρίς ESA)νομίζω οτι ηταν "μαγική"κινηση που την πηρα ανευ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ακριβη λυσή..αλλα ιδανική..
|
|
|||
|
|||
Kαι εγω καταφερα να πεισω το αδελφακι μου και την πηρε χωρις και ολα μια χαρα!!!
|
|
|||
|
|||
μαγκες....ΔΕΝ φταιει το esa.....απλα...σκιζετε και δακρυζει η τσιμουχα του βακτρου...μην τρελαθουμε...το esa...(ηλεκμτρο.ικο κομματι της αναρτησης) ΔΕΝ παθαινει τιποτα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά αν τύχει σε μηχανή χωρίς ESA το μαλλί πάει κανά 500αρικο ενώ με ESA περνάει το 2000αρο! Προσφατα προστεθηκε και η λύση της επισκευής του χαλασμενου αμορτισέρ εκτός BMW με πολυ χαμηλό κόστος! Το ερώτημα όμως παραμένει: γιατί να μπαίνουν σε μπελάδες οι κάτοχοι των gs με ESA εφόσον υπάρχει πρόβλημα διαπιστωμένη με παρτίδα ελαττωματικων Showa και δεν τα αλλάζει με τα wp όπως εφοδιάζει πολλά απο τα νέα μοντέλα του 2011; Και εντάξει να το δεχτώ ότι θα μου το αλλάξει μέσα στην εγγύηση η με καλή θέληση. Στις καλύτερες των περιπτώσεων αυτο έγινε σε διάστημα τουλάχιστον μιας εβδομάδας με 10 ημερών! Πρόσφατο παράδειγμα: ο Παναγιωτης (aeriko) ο οποίος έχασε το ταξίδι του! |
|
|||
|
|||
Γί αυτο και μου τη δίνει παρα πολυ το όλο θέμα!
Όλα τα αλλα είναι μια χαρα με τη μπουμπου και τη ´μαμά´ της! |
|
|||
|
|||
Εγω πάντως αν είχα επιλογή το 2007.....με ESA θα την επαιρνα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σίγουρα δεν θα ηθελα να ξαναγυρισω πάλι στα χειροκινητα σεταρισματα! |
|
|||
|
|||
Εάν κάμει ανάκληση η εταιρεία θα κλείσει. Κάντε ένα καφεδάκι μπροστά αντί να κρυβόσαστε στα Λιοντάρια. Σας το έχω προτείνει πόσες φορές… |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τόση αναισθησία πια...? Τι να πω... | CPretenteriS | Τι μας έτυχε | 37 | 29-03-2011 14:36 |
Αποκαλυπτικό-Πόσα χρωστάει ο Δήμος σου (για όλη την Ελλάδα) | lezags | Ελλάδα | 27 | 21-01-2011 09:08 |
Η Brammo διπλασιάζει την απόσταση από ένα ηλεκτρικό μηχανάκι | MARK | Άλλες εταιρίες | 5 | 22-10-2010 21:01 |
Αποζημίωση για τον θάνατο μοτοσυκλετιστή από κακοτεχνίες στο οδόστρωμα !!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 04-01-2010 02:44 |
Για όσους πίνουν ακόμα το γνωστό καφέ αναψυκτικό! | Arkas | Διάφορα | 15 | 18-06-2009 23:10 |