|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια πολλά στον Κωστή (gsmaniac) ...
Χρόνια Πολλά φίλε μου κ καλά! Γεμάτα υγεία κ χαρά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ να σε χαίρονται! Να΄χεις όμορφα χιλιόμετρα με την μοτό σου, κ ο Αη-Νικόλας να 'ναι πάντα στην πλώρη σου!
Jefe |
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά Κώστα με υγεία....!!
|
|
|||
|
|||
Πολυχρονος και ότι επιθυμείς.
|
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά Κώστα!Να τα εκατοστήσεις φίλε!Να σαι γερός και ευτυχισμένος εσύ και η οικογένεια σου!
|
|
|||
|
|||
μπα! τι βλέπουν τα όμορφα ματάκια μου?
έχει γενέθλιά το καμάρι μ'? πολύχρονος κύριε κωστα μας. να σε χαίρονται να σε χαιρόμαστε να μας χαίρεσαι. τα υπολοιπα αργοτερα υγεία- τύχη - ευτυχία. σεντ από μούγκαφον |
|
|||
|
|||
Tις καλύτερες ευχές μου για πολλά ναυτικά μίλια και όρθια και καλά χιλιόμετρα φίλε!
|
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά φίλε και με υγεία,
ο Θεός να σου δίνει υπομονή να αντέχεις τον Ντινόπουλο. |
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά και καλά Κώστα! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος
|
|
|||
|
|||
Κωστη χρονια πολλα οτι επιθυμεις φιλαρακι...
|
|
|||
|
|||
Χρονια πολλα Κωστη πολυχρονος καλες θαλασσες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον ALX ... (40) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 01-09-2010 17:13 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (gsmaniac) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 45 | 07-07-2010 10:51 |
Χρόνια πολλά στον Αλκέτα | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 26-05-2010 13:23 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Χρόνια πολλά στον Ευθύμιο................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 20-01-2010 19:08 |