|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ANΤΑΛΛΑΓΗ JEEP WRANGLER ME GS ADVENTURE
Να σαι καλα Στρατο για τα καλα σου λογια!Επι της ευκαιριας, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω απολυτα συνονοματε,το συγκεκριμενο αυτοκινητο οχι μονο δεν το εχω βαρεθει αλλα ειναι αδυναμια μου.Ηδη εχω αρχισει αρχισει να συγκεντρωνω χρηματα ωστε να αγορασω σε κανενα εξαμηνο τη μηχανη που θελω απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια ανταλλαγης γιατι ειναι υπερβολικο να εχεις τζιπ και 1200αρα (και ακομα ενα smart ) που εχω.Οποτε οπως καταλαβαινεις, αν υπαρξει ενδιαφερον καλως,διαφορετικα μαλλον για καλο ειναι να μην σκοτωσω και το αυτοκινητο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καταπληκτικά οχήματα με εξαιρετικές off road δυνατότητες.Τέτοια αυτοκίνητα δε δίνονται...προσπάθησε να το κρατήσεις...αν και το φορολογικό καθεστώς της χώρας μας, δε μας επιτρέπει να χαιρόμαστε τέτοια οχήματα...τυχερός πάντως όποιος το πάρει και έχει <<ψαγμένες>> off road ανησυχίες... |
|
|||
|
|||
Eτσι ειναι Τζώρτζη συμφωνω!Ειδομεν!
|
|
|||
|
|||
Δείχνει άριστο πραγματικά,από έξτρα τι έχει?
send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ηλίθιο κ αναξιοπιστο φορολογικό συστημα απαξιωσε ότι ειναι 2000 κ πανω.... Δεν υπαρχει αγορα πλεον... |
|
|||
|
|||
Αύριο φεύγει το πολυαγαπημένο μου Forester, στα 2200€. Τι να λέμε... Αν μπορείς, κράτα το. |
|
|||
|
|||
οποτε καλα το εγραψα πιο πισω....
μας διελυσαν .... |
|
|