|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ροπόκλειδο=δυναμόκλειδο
|
|
|||
|
|||
Το παιδί απ την Πατρούπολι γίνεται να αφήσει τις ντροπές και τις υπεκφυγές και να δώσει στυγνά και ανελέητα τουλάχιστον κανένα ονοματάκι ροπόκλειδου ή να μας πλασάρει καμμια ιντερνετοδιεύθυνση ??
|
|
|||
|
|||
Γιατρέ να σε δώ με ροπόκλειδο και τι στον κόσμο.
|
|
|||
|
|||
Gemara: ευχαριστώ πολύ! το κακοποιό στοιχείο από την Πάτρα είναι όλο τηγανίτα αλλά από μέλι.... γιόκ! Άσε που και τις τηγανίτες από το δίκτυο τις παίρνει! Το Χριστινιώ δεν ξέρω σε ποιό eBay πέτυχε αλλά είναι για όλα ικανός!
Aeriko: Πάνο ο αδερφός μου λέει πως για την ώρα είμαι μανούλα στο λύσιμο αλλά στο δέσιμο θέλω δουλειά ακόμα!!! |
|
|||
|
|||
Αμα δε του γράψεις για ποιά δουλειά το θέλεις και ποσα λεφτά να δώσεις, τι να σου πει το παλικάρι ;;;;; Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Torque Tools, Hand Tools & Carpentry At Low Prices on ToolsToday.co.uk
στα ιντερνέτια ψάχνεις με τον όρο torque wrench για τα bmw, εγώ θα κοίταζα σε ένα μικρό 3/8, από 8Nm και πάνω μέχρι 55ή 60Nm. από κεί και πάνω ένα 40-210Nm είανι υπέρκομπλέ για όλη την γκάμα των αναγκών μας μάρκες: facom-τέλεια, αλλά απλησίαστη norbar-teng-britool: ό,τι καλύτερα για τα λεφτά που μπορεί ένας σοβαρός ερασιτέχνης να διαθέσει κοιτάξτε τρία πράγματα 1:το βήμα, δηλαδή αν ανεβαίνει κατά μονάδεςπχ 51-52-53nm ή ανά δύο πχ 50-52-54nm ή ανα πέντε πχ 45-50-55nm 2:το σύστημα μονάδων, τα Nm βολεύουν, γιατί οι ρυθμίσεις δίνονται σε nm από το service manual και σε άλλα συστήματα μονάδων η ρύθμιση δεν πέφτει ακριβώς, αλλά είναι στο περίπου 3:να είναι certified φθηνά και καλά έχει ο luis.de, άρα και το υποκατάστημα που έχει ανοίξει στην ερυθραία για τους αθηναίους ή στον νταρταγιάννο στην πάτρα αυτό είναι που πήρα εγώ με δύο φίλους ακόμα είναι το παραπάνω που μας ήρθε στο κατοστάρικο με τα μεταφορικά, πρίν από 6 μήνες σημείωση: όσοι πιο πολλοί πάρετε, τόσο περισσότερο θα μοιραστούν τα μεταφορικά και θα πάρετε καλύτερη τιμή από το κατάστημα από θέμα αποδέιξεων ζητήστε όσες και τα άτομα της παραγγελίας, ώστε να χει ο καθένας την απόδειξή του για εγγύηση εντάξει μεσιέ notis; έβγαλα τη ρετσινιά από πάνω μου; θα μας πείς για μέλι από το ίντερνετ, όχι ρε φίλε, έχω φίλο αδερφό που παίρνω ποσοστά διαφημίζοντας πανταχόθεν το μέλι του, από την παραμυθία της ηπείρου, με μέλι νέχταρ, αλλά άσε είναι άλλο θέμα αυτό... ότι χρειαστείτε φωνάξτε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σικελιώτης, ο προδότης τώρα θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις για τον τάσσο και την τεχνική του και αν δεν ξέρεις να μάθεις έχεις χρόνο εσύ.... πάνο; δεν θα αργήσεις να δεις την τριμελή σου με καταμούτζουρα χέρια και ροποκλειδο |
|
|||
|
|||
Spam
- Μικρέ Λογοτεχνικόσαυρε μπράβο σου που βρήκες το χαρακτικό του Σικιελιώτη (χαρακτική σε λινόλαιο.. SAE δεν θυμάμαι!). - Αξίζεις να σε δώσω στεγνά απόψε και να αποκαλύψω που συναρμολογείς πράγματα καρδιάς (άνευ ροπόκλειδου): kostas_patra: μην ανασαίνεις αυτά που ξερνάς - Για πές μου, μια και τον μελέτησες τον μακαρίτη τον Τάσσο, ποιά ξυλογραφία του είναι αυτή? Last edited by Carduelis; 13-03-2010 at 00:44. |
|
|||
|
|||
..Όσο για το ροπόκλειδο στα χέρια μου θα ξεβιδώσει σίγουρα, αν θα βιδώσει δεν ξέρω (αλλά νάναι καλά ο αδερφός!)
|
|
|