|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Είσαι περήφανος;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ακουστικά κράνους
Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα
Αγοράστηκαν ακουστικά των 5 ευρω με λεπτο προφίλ και αντικατάστησαν τα κινδζικα της ενδοεπικοινωνίας. Περισσότερα οταν επιστρέψω στην βάσή μου. Στάλθηκε από μουγκαΦον |
|
|||
|
|||
Μπήκα και εγω πρωί πρω'ι και με εχουν προλάβει οι ρουφιάνοι
ναι φίλε μου για το κινέζικο του νικουx μιλάω!!! απλα για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις ειναι value for money εγώ εχω αυτό και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!! το επόμενο που θα πάρω όταν πάρω είναι αυτό πιό ακριβό αλλα καλύτερα αεροδυναμικό και με μεγαλύτερες αντοχες στις βροχες!!!! Last edited by vasorfa; 13-08-2012 at 09:11. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για δωσε πληροφοριες για τα λεπτα ακουστικα γιατι διπλωνει το αυτι μεσα απο το κρανος... Παντως για τα λεφτα τους κανουν την δουλεια και με το παραπανω! Συνδεω το iphone 3GS ακουγωντας μουσικη κ απαντω στις κλησεις με καθαρο ηχο σε full face κρανος ακομα και με ταχυτητα 140+. Το εχω συνδεσει και λειτουργει αψογα με το zumo και με βροχη. Υστερει σε design αλλα κινεζοι ειναι αυτοι οχι Ιταλοι |
|
|||
|
|||
Καλημέρα και χρόνια πολλά, ειμαι στο δρομο και ξεκινάω μετα από το καφεδάκι.
Οταν επιστρέψω θα σου πω περισσότερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμενω πληροφοριες. |
|
|||
|
|||
Άντε να δούμε μπάσκετ και γλιτώσουμε το σφαξιμο στα Μαλακα του κράνους...!!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παίδες , επειδή στο παλιό μου κρανος(hjc) είχα αρκετό χώρο για να βάλω λιγο μεγαλύτερα ηχεία ψάχνοντας στο Internet βρήκα αυτόν τον οδηγό απο το Webbikeworld : http://www.webbikeworld.com/motorcyc...rcom-speakers/ . Ειναι πολυ αναλυτικός και κατατοπιστικος σε αυτα που λεει. Αγοράζοντας το c3 της Shuberth όμως ο χώρος αυτός στα αυτιά ήταν πολυ περιορισμένος σε σχέση με το παλιο μου κράνος και τα "Μαμα" ακουστικά( που ειναι πιο λεπτά απο τα αγοραστα) ερχόταν πολυ πιο κοντά στα αυτιά μου(ειναι και το θέμα της ηλικίας για μερικούς μερικούς......) και ακούω μια χαρα ακομη και σε μεγάλες ταχύτητες.... Απλά θελει να εφάπτεται το ηχείο ακριβως επάνω στο αυτί και το κέντρο του ηχειου να ειναι στον ακουστικό πόρο. Όσο για το Bluetooth καθεαυτό εμένα μια χαρα με εξυπηρετεί εδω και 1 χρόνο περίπου και το απο eBay το βρίσκω στα 62-64 ευρω ανάλογα με την τιμη συναλλάγματος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μηπως δε μπορεις να τα διαβασεις; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αααχ!!! Μόνος μου τα 'βγαλα τα ματάκια μου. Μου την είχε "φυλαγμένη" γιατί τον είπα Κινέζο. Ευχαριστούμε μπαρμπα Μιχάλη. Πιο αναλυτικά δεΝ γίνετε. |
|
|