|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από Harley σε GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ με το καλό να βρείς την νέα σου μοτό!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην παρεα!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στη παρέα με το καλό η μπέμπα . |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες
|
|
|||
|
|||
καλως τον
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ , παιδιά! Καλώς σας βρήκα!!
Απλά επειδή, όπως είπα, δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ για τις συγκεκριμένες μηχανές, θα'θελα να ρωτήσω πότε προτοβγήκε το 1200 GS Adv. και ποιές χρονιές έγιναν σοβαρές αλλαγές πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο... πχ το 2005 προστέθηκε αυτό το μαραφέτι, το 2007 άλλαξε εκείνο, το 2000κάτι μπορείς να επιλέξεις, στον εξοπλισμό, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ... (ρυθμιζόμενες αναρτήσεις... ... ...πόσο ωραίο ακούγεται!!!) . Ώστε να έχω κάποιον μπούσουλα !! Ευχαριστώ και πάλι!! |
|
|||
|
|||
Εύκολο. Δεν έχω χρόνο να στο κάνω τώρα, αλλά κάποιος θα στα γράψει.
Οι ας πούμε "γενιές" χοντρικά είναι τρεις πάντως (οι μια έφερε και ένα μικρο facelift ενώ και οι τρεις έχουν μικροδιαφορές στο μοτέρ και στα άλογα), χωρίς να θεωρήσεις ότι "άλλαξε το μοντέλο" με ενδιάμεσες κάποιες πιο μικρές αλλαγές και προσαρμογές. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη είναι να αποφύγεις το αρχικό μοντέλο μέχρι όταν είχε servo-assisted brakes και να αρχίσεις να κοιτάς από τότε που έβγαλαν τον servo-μηχανισμό (μετά τα μέσα 2007). |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φιλαράκι στην παρέα μας!!!Πάντα όρθιος με οτι εργαλείο και να καβαλάς!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Harley Promo | gemara | Άλλες εταιρίες | 9 | 17-10-2010 19:50 |
Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS | xarin | Διάφορα | 143 | 27-07-2010 01:12 |
Harley | gemara | Αστεία Video | 5 | 17-06-2010 20:50 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |