|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min
Μου αρέσει που λες οτι δεν εισαι μαστιρας
έυγε φίλε μου!!!!!Ζωγραφισες |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια και τον αρχηγό (Λεοντόκαρδος) που έκανε την καταχώρησή μου...υπερπαραγωγή.
[quote=vasorfa;405506]Μου αρέσει που λες οτι δεν εισαι μαστιρας Όχι μόνο δεν είμαι μάστορας αλλά όταν πήρα την GS δεν άλλαζα ούτε λάδια. Η μηχανή μας είναι σχετικά εύκολη για αρκετές εργασίες τους στυλ φτιάξτο μόνος σου. Αυτά που χρειάζονται είναι όρεξη, μια μικρή επένδυση σε εργαλεία, τα manual της Αγίας Haynes και Οσίου Reprom, και διάβασμα στο ιντερνετ. Με αυτά και μ΄αυτά η μηχανή έχει να πάει συνεργείο 2 χρόνια. Όντως φίλε Boxer θέλει μεγάλη προσοχή. Παρεπιπτόντως να σε ευχαριστήσω γιατί μια δική σου καταχώρηση για αλλαγή τσιμούχας διαφορικού, ήλθε τότε για εμένα στην κατάλληλη ώρα και ήταν αφορμή να αρχίσω να κάνω και πιο σύνθετα πράγματα στη μηχανή μου. |
|
|||
|
|||
Πολυ , πολυ καλο Συνεχισε ετσι ..
θελω να συπληρωσω πανω στην στη δουλεια σου , πως μεσα στις φουσκες ( σε οποιαδηποτε φουσκα ειτε ειναι κρεμαργιερας , ημιαξονιο , μπαλακι ) βαζουμε μονο γρασο γραφιτη και κανενα αλλο μιας και ολα τα υπολοιπα με το πετρελαιο ξερενουν και χαλανε την φουσκα . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Bρε πανάθεμά σε... καυσόξυλο έβαλες για στήριγμα?
Άψογος! |
|
|||
|
|||
Τι να πήγαινε σε ξυλουργείο να του έκοβαν ντακους? Αχ βρε Αλέξη ότι έχουμε, η πενία τέχνας κατεργάζεται...
Συγχαρτήρια στον παραγωγό της εκπομπής!!!!!!!! :sm4: να κάνω ερώτηση γιατί κομμένο καρυδάκι κ όχι πολύγωνο????????? για το 130 νιουτονμέτρα??? |
|
|||
|
|||
Εύγε νεε μου !!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. [quote=ALX;405744]Bρε πανάθεμά σε... καυσόξυλο έβαλες για στήριγμα? Το συγκεκριμένο ξύλο... ούτε παραγγελιά να το είχα κάνει. Έχει δοθεί στην οικογένεια ρητή εντολή να μην το ακουμπήσουν. Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο. Όντως μπορούμε να ξεβιδώσουμε/βιδώσουμε με πολύγωνο (πάντα κόντρα με το τορξ) είναι πιο εύκολο, αλλά στο τελικό σφίξιμο θέλουμε κομμένο καρυδάκι και δυναμόκλειδο. Εγώ βολεύομαι με την καστάνια γιατί έχει μεγαλύτερη λαβή. Σας ευχαριστώ όλους. |
|
|||
|
|||
μπράβο μάστορα...
|
|
|||
|
|||
αριστος φιλε Λευτερημου εδωσες το κηνητρο να το επιχειρισω και εγω(αναλλητικα με τις φωτο)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 21:43 |
Αλλαγή πίσω λάστιχου σε GS | LakisGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 21-01-2011 12:25 |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |
Αλλαγή ελαστικών σε gs 1150.. | kotskofi | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-04-2010 08:33 |