|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mοτοεξόρμηση Νο1 (Λίμνη Σμοκόβου)
Πολύ όμορφη απόδραση Αργύρη και Σωτήρη.
Αργύρη στα λουτρά τι παίζει? Λουτρα Σμοκόβου? Πέρασα πέρσι με το 36ωρο, αλλά δεν είχαι χρόνο να ρωτήσω διαδικασίες κλπ... |
|
|||
|
|||
Για να συναντιώμαστε κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος, απ' όλη την Ελλάδα, πριν από κάθε "long play" travel enduro... . . ...κάτι λέει το μέρος! Για ξενοδοχεία, spa και jakuzzi ντέν ξέρω καρντιά μου... Για σκηνάκια ...να σΕ πω ότι θες! Last edited by Uriah Heep; 29-03-2012 at 01:16. |
|
|||
|
|||
Μαγικά μέρη...
μάλλον χρειάζετε άλλη μια ρακοκατάνυξη να με πεις για αυτά η καλύτερα στείλε χαμπέρι όταν ανοίξετε τους χάρτες |
|
|||
|
|||
Αργυρακο με την παρεα σου να περνατε παντα καλα στην ομορφη Θεσσαλια.Αντε και στην επομενη που ειναι και συντομα
|
|
|||
|
|||
Τα σέβη μου κύριοι,
δεν χάνετε ευκαιρία να περνάτε καλά κι αυτό δείχνει πως είστε άνθρωποι με διάθεση για ζωή. p.s Αργύρη νομίζω πως έχει έρθει ο καιρός να κάνεις μια αγορά. Ξέρεις εσύ (και το λέω πολύ σοβαρά) p.s Σωτήρη στις φωτογραφίες το μωρό σου δείχνει πολύ όμορφο. Με γειές και ελπίζω σύντομα να την δω και από κοντά. |
|
|||
|
|||
Μπραβο Αργυρη παντα τετοιες ομορφες εξορμησεις,για να περνουμε επανω μας και εμεις!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xαρούλη δεν παίζει τίποτις τώρα, μιας και είναι κλειστά...
Δεν ξέρω εάν θα γίνει τίποτα μετά το Πάσχα... Πριν λίγο καιρό είχε μπει στην τοπική εφημερίδα προς δημοπράτηση, αλλά μάλλον γιοκ για εφέτος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Βασίλης έχει δίκιο...
Οσοι είστε της σκηνής, το μέρος προσφέρεται εξαιρετικά!!! Μπόλικα δέντρα, νερά και όμορφες ταβέρνες δίπλα..!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... Ερχεται συντομότατα... Να δώ εσένα πότε θα σε γυρίσω στα μέρη μου!!! Απόσπασμα:
Βαγγελάρα μου, εγώ το ξέρω, η "αγορά" το ξέρει τι θέλω εγώ!!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
.....περνάτε πανεμορφα φιλοι και..........πεντανόστιμα!!!!!!!
.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κακόβουλος κώδικας | Hekima | Επικαιρότητα | 11 | 01-04-2011 21:46 |
Γέλιο και στιγμές που κόβουν την ανάσα | MARK | Αστεία Video | 14 | 11-02-2011 17:48 |
Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 13:10 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |
Ξανακόβουν κλήσεις οι κάμερες. | S.T | Επικαιρότητα | 6 | 21-01-2010 23:26 |