|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είχα Άγιο....
εσυ να είσαι καλά φίλε...τα άλλα φτιαχνονται..
|
|
|||
|
|||
το συγκεκριμένο προστατευτικό/αξεσουαρ με έχει "σώσει" και εμένα στο δάσος Ελατιάς... |
|
|||
|
|||
Αιμιλιε πέρα απο την άτυχη στιγμή,και ευτυχος χωρίς κακά αποτελέσματα,είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρόλο στο οτι δεν χτύπησα ειναι οτι δεν προσέκρουσα πουθενά. Ούτε σας άλλη όχημα ούτε σε βράχο... Πέραν των λεπτομερειών και επειδή κάποιοι στην εκδρομή ήρθαν με απλό παντελόνι και παπούτσια... Οι μπότες μου έχουν αρκετά σημάδια και το παντελόνι έγινε κομμάτια... Γι αυτο επενδύουμε σε καλο εξοπλισμό... |
|
|||
|
|||
Πωπωπω!!!
Τουλάχιστον Αιμιλιε δεν επαθες τίποτα εσυ. Τα κάγκελα του κινητήρα φαίνεται ότι δούλεψαν όσο έπρεπε... Το Α και το Ω για μένα! |
|
|||
|
|||
Ποτέ ξανά και ας προσέχουμε παραπάνω όλοι μας
|
|
|||
|
|||
Αιμίλιε περαστικά !!!!
Να είσαι πάντα καλά και όρθιος !!! |
|
|||
|
|||
Εσύ να είσαι καλά Αιμίλιε !!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι μου, έμπειρος οδηγός είσαι, το κακό μάτι πρόσεχε και τίποτα άλλο σιδερένιος φιλαράκι, εμένα με προστατεύει η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΣ προσευχομαι και για σένα να σ έχει πάντα καλά
|
|
|||
|
|||
Μπράβο για τα αντανακλαστικά σου πέφτοντας. Πέραν οποιασδήποτε τύχης, το να πέσει ένα ανθρώπινο σώμα και να συρθεί 50 μέτρα χωρίς ουσιαστικό τραυματισμό σημαίνει πως είναι fit και με εξαιρετικά αντανακλαστικά.
Πολύ σημαντικό το στοιχείο με το παντελόνι. Μια κακιά στιγμή που ευτυχώς δε σε άγγιξε. καλά χιλιόμετρα και μη μασσάς |
|
|