|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή τον Ναπολέοντα τον γνωρίζω 2 χρόνια και τον έχω χαρακτηρίσει τελείως διαφορετικά πιστεύω ότι κάτι τον ενόχλησε για να αντιδρά έτσι. Εδώ μέσα γνώρισε φίλους, έκανε εκδρομές, πήγε σε εβδομαδιαίους καφέδες, βοήθησε και βοηθήθηκε, γι αυτό λέω κάτι τρέχει ήι συγχώρα με Ναπολέων, του την "βάρεσε".
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει χόντα κι έχει γκάζι, το άτιμο . . . και δεν γνωρίζει από εισσ . . . συνεργεία Την έπαθε όπως εγώ σε πρόσφατη βόλτα, ανάψαν τα δισκάκια . . . θα κρυώσουν και θα συνεχίσουμε. Έτσι τον γνωρίσαμε σαν μέλος κι έτσι τον δεχτήκαμε σαν φίλο. |
|
|||
|
|||
Άμα αρχίσω τις παραθέσεις για να σου καταδείξω το προφανές, κινδυνεύω μήπως να εισπράξω και εγώ αυτό που μου αξίζει ;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΝ διάβαζες τα ποσταρίσματα μου και γενικά την συμπεριφορά μου, όπως και την πλάκα που έκανα με τον Νάπο, μάλλον δεν θα μίλαγες για κακίες κλπ... Τον συμπαθούσα τρομερά και δεν το έκρυβα. Όπως και καταλαβαίνω τα νεύρα του αν νομίζει ότι κάποιος τον αδικεί. Εγώ έχω πολύ περισσότερα, κακώς εννοούμενα νεύρα... Αλλά, άλλο αυτό και άλλο να απειλείς με εισαγγελείς και τέτοια... Μεγάλο παιδί είσαι, πιστεύω καταλαβαίνεις την διαφορά...
Τώρα για τα περι μοντερατόρων... τι να πω... Να βοηθήσουμε λίγο το forum είπαμε και μας έχουν αρκετοί στην μπούκα λες και τους πήραμε την δουλειά ή δεν ξέρω εγώ τι.... Τέλος πάντων. |
|
|||
|
|||
Βασίλη, ούτε μίσος, ούτε κακία.....
Με πολύ ηρεμία απάντησα κ εξέφρασα την θέση μου σαν μέλος κ σαν συντονιστής ... Όταν βγαίνει ένα μέλος(Νάπο) κ χωρίς στοιχεία αναστατώνει μιά ολόκληρη κοινότητα δεν είναι φυσικό να πάρει αυτό που του αξίζει? Επειδή δεν υπάρχει αλάθητο κ είμαστε άνθρωποι, μιλώ για εμέ, σε προτρέπω κ σε παρακαλώ να λάβεις θέση στα γεγονότα. Όπως λοιπόν κρίνεις τα γραφόμενα μου, θα εκτιμήσω ιδιαίτερα αν κρίνεις κ τον Ναπολέωντα για την παρέμβαση του στο θέμα του TIME και την όλη αναφαρά του με τις τόσες αοριστίες που κατέληξαν σε αυτό το βαρύγδουπο αίτημα υπό την απειλή του Εισαγγελέα.... Μην νομίζεις ότι δεν κατανοώ το παιδαριώδες κ αστήρικτο της απειλής... Αλλά η γραφή κ η διαμόρφωση λόγου στο παρον νήμα όσον αφορά τον Νάπο, σου κάνει φυσική κ αποδεκτή? Περιμένω την κρίση σου για τον συντάκτη του παρόντος νήματος ... και να προσθέσω σαν ύστερο edit, είναι δυνατόν να κρατήσεις κακία στον Ναπολέων ??? Last edited by siraxanz; 22-05-2013 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Εχω την εντύπωση ότι οι φίλοι , οι συνταξιδευτές , αυτοί που έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι και έχουν πιεί ένα ποτήρι..... το ΠΡΩΤΟ που θα έπρεπε να κάνουν είναι να πάρουν ένα τηλέφωνο .
Αλήθεια τον πήρε κανείς τηλέφωνο??????? |
|
|||
|
|||
Το έχει κλειστό
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα, σαφώς και δεν σε κατηγορώ για τίποτα, ούτε βέβαια και κανέναν άλλο (αλλοίμονο, είμαι απλά ένα ενεργό μέλος), προσπαθώ απλά να αναζητώ σε κάθε περίπτωση αυτή την ευγενή άμιλλα που ευαγγελίζονται ένθερμα και συνεχόμενα μέχρι υπερβολής κάποιοι συνφορουμίτες με σαρδέλες ή μη.... Όπως παρατηρείς, δεν διαπραγματεύομαι το ότι η ενέργεια του κατά καιρούς συνοδοιπόρου, συναγελαζόμενου και συνταξιδευτή μας, είναι απαράδεκτη ως μέσο διεκδίκησης της δικής του αλήθειας που μάλλον δεν θα μας την πει ποτέ... Φιλικά Ένα ενεργό μέλος Last edited by vpentza; 22-05-2013 at 22:07. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|