|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πρόβλημα με θερμαινόμενα γκριπς
Παιδια,
χωρις πλακα... εχω την εντυπωση οτι το εχω παρατηρησει και εγω. Δε συμβαινει παντα, λιγες φορες το εχω διαπιστωσει και κοιτουσα το διακοπτη μηπως ειναι ανοικτος. |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Αντέα με τα ωραία σου
και εφώ το έχω παρατηρήσει αυτο αλλα μολις καταλάβα τι ήταν εριξα το γέλιο της αρκούδας!!!!! απλα λόγω της καλης ποοτητας κατασκευης,αν τα δει ο ήλιος εστω και για λίγο ...αυτα εξακολουθουν να είναι θερμα μετα απο αρκετη ωρα..... εκτος αν πάλι οι τσικουδιές μου έχουν πειραξει τόσο πολυ το μυαλο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μπράβο βρε παιδιά γιατί θα με βγάλουν τρελό σε λίγο. Σήμερα προτού την βάλω μπροστά έβαλα πάνω στα θερμαινόμενα ένα ψηφιακό θερμόμετρο, τσέκαρα τον διακόπτη που ήταν κλειστός και η μηχανή στο υπόγειο. Με το που την έβαλα μπροστά ανέβασε για διάστημα ενός λεπτού , θερμοκρασία κατά 1 βαθμό και μετά έπεσε στην αρχική κατάσταση. Μπορεί να κάνει κάποιο τσεκ ο υπολογιστής. Πάντως επιμένω άλλες φορές το κάνει και ανεβάζει πολλούς βαθμούς για μας γίνει αισθητό, θα το ξανακάνω με καλύτερο θερμόμετρο Last edited by gandreas; 27-09-2011 at 18:37. |
|
|||
|
|||
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα γκριπς δεν είναι συνδεμένα με τον εγκέφαλο απλός ενεργοποιούνται με τον διακόπτη και μόνο με αυτών.
Τεχνικά ώμος μπορεί να συμβεί αν για κάποιο λόγο κάποιο είδος υ-γρασίας τον βραχυκύκλωνε . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το εργαλείο είναι σούπερ αυτόματο και κάνει τσεκ και στα γκριπ. Αυτά είναι. Το κάνει και εμένα.
|
|
|||
|
|||
Εγώ ήθελα να τα απενεργοποιήσω .Πήγα στο συνεργείο από πού και πήρα τη μηχανή και του ανέφερα ότι θα ήθελα να τα απενεργοποιήσω και μου είπε ότι δεν βγαίνουν από τον εγκέφαλο παρά μόνο αν βγάλεις τα καλώδια .αυτά σε συνεργείο στα β. προάστια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να την πας να στη διαβάσουν, στο διαγνωστικό εννοώ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άκου λιπών φίλε ο διακόπτης είναι ένας διακόπτης δηλ. ένα on_off και κανένας εγκέφαλος δεν μπορεί να τον παρακάμψει παρά μόνο αν ο διακόπτης είναι ηλε-κτρομαγνητικός πράγμα που δεν υφίσταται εδώ αυτά εν ολίγης. τώρα για αυτό που ανάρτησες είναι για την ένταση λειτουργίας της αντίστασης.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με μπαγκαζιέρες | nikos-x | Διάφορα | 21 | 26-10-2010 16:11 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 02:36 |
Πρόβλημα με τη μπαταρία ?? | linex | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-04-2010 14:11 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-01-2009 00:43 |