|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HELP!!! Πρόβλημα με τσιμουχα ψαλιδιου...
Απόσπασμα:
Kάνει και αντίβαρο απο aprilia pegasdo (αν δεν θες να πληρωσεις την Μερκελ---Πλερωσε τον Συλβιο) |
|
|||
|
|||
Απο pegaso έχω!!!
|
|
|||
|
|||
Alkinoe εγραψες!!!!Μπορεις να μας βαλεις φωτο βημα βημα,οσο αναλυτικοτερα γινεται μηπως κ καταφερουμε κ εμεις κατι?
|
|
|||
|
|||
μπραβο οτι το εκανες!!εγω εβγαλα ψαλιδικαλο εινια να βρεις το cd repair για να δεις πως γινεται!!μιλαμε ειναι πολυ μανικι η ολη διαδικασια!!και παλι μπραβο!
|
|
|||
|
|||
Βασικά δε ξέρω τι παίζει με αυτο το cd.
Έχω ξανακούσει για αυτο αλλα δε το έχω βρει. Αυτο που νε απασχολεί πλεον είναι τα newton. Που μπορω να βρω με ποσα newton πρέπει να σφιξω το ψαλιδι; Θα μου πείτε, "στο manual"! Χαιρω πολυ! Υπάρχει κάποιο λινκ να το κατεβασω; Το έχει κανείς να μου το στείλει με mail? |
|
|||
|
|||
Τελικά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και ολίγον GS Forum . Μπράβο σου πολύ καλή δουλειά . |
|
|||
|
|||
Αλκίνοε,
μπράβο που το μοιράστηκες μαζί μας. Εάν θέλεις μας λες το κόστος αγοράς της φυσούνας γιατί και εμένα με βλέπω σε λίγο να σε αντιγράφω. Έχω 60.000 χλμ και δεν έχει σχιστεί αλλά βλέπω επιφανειακές ραγάδες και θέλω να το προλάβω. Επίσης τη γνώμη σας (Αλκίνοος και οι άλλοι μηχανόσαυροι): Αφού κάνουμε τον κόπο να λύσουμε όλα τα μπλιμπλίκια μήπως θα ήταν καλό να αλλάξουμε προληπτικά και την τσιμούχα της εξόδου του κιβωτίου αφού έτσι έχουμε άμεση πρόσβαση; Θα ξενοιάσουμε από το άγχος της διαρροής για άλλα ας πούμε 50.000 χλμ. Τι λέτε; ΥΓ. Για το cd εάν αναφέρεσαι στο reprom, για ρίξε ΠΜ και κάτι θα γίνει. Last edited by ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ; 13-10-2011 at 11:08. |
|
|||
|
|||
Φωτογραφίες μπορω να τραβηξω κατα την συναρμολόγηση μιας κ τώρα το έχω λύσει.
Το κόστος κ για τις δυο φυσουνες είναι αν θυμάμαι καλα 105 Ευρω. 55 η μια κ 50 η άλλη. Τις αγορασα απο την motion n style στην Αγία Παρασκευή. Την τσιμουχα του κιβωτιου ταχητητων δεν θα την αλλάξω. Απο τη στιγμη που δεν έχει διαρροή δε βλέπω τι λόγο να την πειραξω. |
|
|||
|
|||
Κ μιας κ το ελυσα πρωχωρησα ένα βήμα παραπέρα.
Εβαψα το ψαλιδι ηλεκτροστατικα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί... | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 25-05-2011 14:52 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
Πρόβλημα με το ρεζερβουάρ! | Syvaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 40 | 26-06-2010 10:18 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |