|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bοήθεια για επιλογή ζελατίνας σε F650GS twin
Ομορφάααααααααντρα μου!!!!Φταίνε τα γονίδια βλέπεις...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σε ρωτησω η ζελατινα αυτη ειναι η φιμε.Σωστα? Εχεις θεμα το βραδυ οταν οδηγας?? |
|
|||
|
|||
Ναι. αυτήν έχω. Μην φανταστείς ότι είναι έντονα φιμέ, απλά σκουραίνει λίγο σε σχέση με την τελείως διάφανη. Δεν είχα κανένα θέμα, ούτε την νύχτα, ούτε όταν κοιτάω σε κοντινά αντικείμενα εντός της ζελατίνας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου απαντησαν οτι ειναι προτιμοτερο να παρω την διαφανη.Εσυ πιστευεις οτι θα εχω προβλημα σε επαρχειακο δρομο, βραδυ χωρις φωτισμο? Να σημειωσω οτι ειμαι 1.86 υψος αρα πιστευω να βλεπω πανω απο την ζελατινα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Την ψηλη σκεφτομαι (465mm) πιστευω να κανει δουλεια.Απο το μαγαζι μου ειπαν
σαν δικαιολογια τον κακο φωτισμο που επεικρατει στους δρομους.Δεν εχουν αδικο αλλα... εμενα μου αρεσει καλυτερα η φιμε!! Εσυ την 46cm εχεις ή την 42cm? |
|
|||
|
|||
Έχω την 46cm. Στην αρχή με ξένισε λίγο, γιατί μου φάνηκε ψηλή, αλλά αποδείχτηκε καλύτερη επιλογή γιατί με προστατεύει μέχρι και την κορυφή του κράνους από τον αέρα
|
|
|||
|
|||
Thanos ευχαριστω για τις απαντησεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένα πράγμα μπορώ να σας πω με βεβαιότητα: Δε βλεπεις ποτέ μεσα απο τη ζελατίνα. Πώς να σας το εξηγήσω... Δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγησεις και να έχεις τη ζελατίνα μπροστά σου σαν παρμπρίζ, όπως την είχαν κάτι παππούδες στις βέσπες τους. Κανένα απολύτως πρόβλημα, συνεπώς. Αν σας αρέσει οπτικά κι αισθητικά μια φυμέ, πάρτε την. Άμα σας αρέσει κατάμαυρη, πίσσα, πάρτε την το ίδιο. Η δουλειά της ζελατίνας ειναι να στέλνει τον αέρα πάνω απο το κεφάλι μας. Όχι να βλέπουμε μέσα απο αυτήν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειπες την γνωμη σου και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ειμαστε εδω στο φορουμ. Εγω προσωπικα εμαθα κατι που δεν το ηξερα. |
|
|