|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού
|
|
|||
|
|||
Διαδωσεις του πρασινου τυπου....
|
|
|||
|
|||
Χαχαχαχαχα γα ματο
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πες τα ρε παίδαρε!!! Ετσι ακριβώς είναι... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ντριιιν Ντριιιν
-”Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά;” -”Ναι”. -”Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του “έρχομαι” ή “πάρτα μέσα στη μάπα μωρή παλιοχαμούρα”. -”Εεεεε, έρχομαι”. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: Ε Ε Ερχομαι! Ντριιιιν ντριιιιιιιν -Παρακαλώ; -Έλα ρε Κριστιάν. Έρχεσαι Ελλάδα ε; Συγχαρητήρια! -Ευχαριστώ. -Φαντάζομαι θα κουβαλάς πολλές βαλίτσες. Εσύ είσαι και πάντα στην τρίχα. -Ε ναι. Θα κουβαλήσω όλα τα Hugo Boss, Armani, Chanel, D&G και τα Lacoste μου. -Ευχαριστώ. -;;; ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ο Καρεμπέ πατάει Ελλάδα και φέρνει μεγάλα ονόματα. Ντριιιιν ντριιιιιιιν -Καλημέρα, o κύριος Γκέτσε; -Ο ίδιος. -Τον Καρεμπέ τον γνωρίζετε; -Βεβαίως. -Έχετε μιλήσει ποτέ; -Ναι, μια φορά το 2006. -Τέλεια. Ευχαριστώ -;;; ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Γκέτσε: Έχω μιλήσει με Καρεμπέ. Ντριιιιν ντριιιιιιιν -Καλημέρα, o κύριος Ριμπερί; -Ναι. -Ξέρετε ότι ο Καρεμπέ είναι Ελλάδα ε; -Ναι το άκουσα. -Οργανώνει παρτάκι Μύκονο. Αν σας καλέσει θα έρθετε; -Αν με θέλει εννοείται ότι έρχομαι. Ο Κριστιάν μαζεύει πάντα τα καλύτερα μωράκια στα πάρτυ του. -Ευχαριστώ. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Ριμπερί για Καρεμπέ: “Αν με θέλει εννοείται ότι έρχομαι”. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|