GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-05-2011, 13:33
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG Εμφάνιση μηνυμάτων
Εναντίον αστυνομικών που βρίσκονταν σε περιπολικό πυροβόλησαν άγνωστοι το απόγευμα της Τετάρτης (18/5). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί είναι τραυματίες, ενώ οι δράστες άρπαξαν το περιπολικό. Στην εξιχνίαση της υπόθεσης συμμετέχει η αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Πεύκης, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου, έξω από το Ηλιακό Χωριό.

Οι άγνωστοι έριξαν στο περιπολικό όπου επέβαιναν αστυνομικοί, και αργότερα το άρπαξαν.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δέχθηκαν τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Το περιπολικό βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ τραυματίστηκε και ένας 22χρονος Έλληνας που είναι ένας εκ των δραστών της επίθεσης.

Ο ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο πόδι και το λαιμό, ενώ ο άλλος στο στήθος, ωστόσο και οι δύο φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ και με τον έναν να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ για ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του.
Μέσα στο περιπολικό, υπήρχε και το υπηρεσιακό όπλο του ενός αστυνομικού...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα (με 2 τρυματίες-ο ένας να χαροπαλεύει) δεν νομίζω οτι ταιριάζουν τα χαμόγελα

Ο πιτσιρικάς πήγαινε γυρεύοντας...Μη ζητάμε και τα ρέστα!!!
Ούτε σε ταινία δε γίνονται όλες αυτές τις μ@λ@κίες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο...

Αυτόν, εγώ δεν τον λυπάμαι, άσε που μπορεί να την έχει φάει από κάποιον δικό του...
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 15:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο πιτσιρικάς πήγαινε γυρεύοντας...Μη ζητάμε και τα ρέστα!!!
Ούτε σε ταινία δε γίνονται όλες αυτές τις μ@λ@κίες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο...

Αυτόν, εγώ δεν τον λυπάμαι, άσε που μπορεί να την έχει φάει από κάποιον δικό του...

σωστα....μιλαμε για εγκληματιες δολοφονους
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 16:23
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
σωστα....μιλαμε για εγκληματιες δολοφονους
ενω οι ''άλλοι'' που καινε με μολοτωφ λαϊκατζηδες (¨η και αστυνομικους) ειναι μπουμπουκια ανθοκομίου!!!
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 17:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ενω οι ''άλλοι'' που καινε με μολοτωφ λαϊκατζηδες (¨η και αστυνομικους) ειναι μπουμπουκια ανθοκομίου!!!

ημουν σιγουρος οτι θα την πεταγες την π@παρια σου......
θα σκασεις αν δεν τα ισοπεδωσεις ολα.......ημαρτον και ελεος
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 18:07
Senior Member

Απόσπασμα:
ημουν σιγουρος οτι θα την πεταγες την π@παρια σου......

θα σκασεις αν δεν τα ισοπεδωσεις ολα.......ημαρτον και ελεος
Εγω παλι το σκεφτηκα πολυ πριν μιλησω!!!!
Το αν ειναι π@π@ρια ¨η οχι, αν ειν αι ισοπεδωση ¨η οχι ασε να το κρινουν οι άλλοι!!

Παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει διαφορα σε εναν θανατο απο εγκαυματα και σε εναν αλλο απο σφαιρα!!!
Δεν ηξερα οτι ο πυροβολων, για να σκοτωσει, αναρχικος ειναι εκληματιας και του αξιζει καθε, τυχη ακομα και ο θανατος απο σφαιρα αστυνομικου πανω στην μαχη...., και ο πετων μολοτωφ, παλι για να σκοτωσει, αναρχικος πρέπει να συλλαμβανεται (παλι σε μαχη) αφου δεν του αξιζουν ουτε καν μερικες σφαλιαρες μπας και ισιωσει!!!
Δηλαδη αν ενας αστυνομικος τραυματιστει/σκοτωθει απο σφαιρα αναρχικου και ο αναρχικος στην συνεχεια σκοτωθει κι αυτος με την σειρα του τοτε ολα καλα, οταν ομως ο αναρχικος καψει τον GeorgeP και πεθανει απο εγκαυματα τοτε ο αναρχικος πρέπει να συλληφθει ΜΟΝΟΝ....ουτε καν μερικες σφαλιαρες και γκλοπιές στο ξεροκεφαλο του!!!!

Ηξερες εσυ αν το μπουμπουκι ανθοκομιου ηταν στα τελευταια επεισοδια στην αθηνα?? ανηκει και αυτος στον αντιεξουσιαστικο χωρο, οπως και οι φιλοι του. Ειναι,απο οτι φαινεται, εν δυναμη ''τρομοκρατης'', κυκλοφορει με πιστολι clock επανω του και στηνει ενεδρες (παλι απο οτι φαινεται) σε αστυνομικους!
Ξερεις εσυ αν ο φωτογραφος που τον κτυπησαν οι αστυνομικοι στα προχθεσινα επεισοδια ηταν φιλος του? Στον ιδιο χωρο ανηκουν ξερεις....σε αυτον τον αντιεξουσιαστικο οπου 1000-2000 ατομα δενε ιανι δυσκολο να γνωριζονται και να συνεργαζονται μεταξυ τους!!!
Ποιος ισωπεδωνει τι ηθελα να ηξερα......ας με κρινουν οι άλλοι Κωστα μου!!!

Last edited by GeorgeP; 19-05-2011 at 18:18.
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 18:16
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει διαφορα σε εναν θανατο απο εγκαυματα και σε εναν αλλο απο σφαιρα!!!
Δεν ηξερα οτι ο πυροβολων, για να σκοτωσει, αναρχικος ειναι εκληματιας και του αξιζει καθε, τυχη ακομα και ο θανατος απο σφαιρα αστυνομικου πανω στην μαχη...., και ο πετων μολοτωφ, παλι για να σκοτωσει, αναρχικος πρέπει να συλλαμβανεται (παλι σε μαχη) αφου δεν του αξιζουν ουτε καν μερικες σφαλιαρες μπας και ισιωσει!!!
Δηλαδη αν ενας αστυνομικος τραυματιστει/σκοτωθει απο σφαιρα αναρχικου και ο αναρχικος στην συνεχεια σκοτωθει κι αυτος με την σειρα του τοτε ολα καλα, οταν ομως ο αναρχικος καψει τον GeorgeP και πεθανει απο εγκαυματα τοτε ο αναρχικος πρέπει να συλληφθει ΜΟΝΟΝ....ουτε καν μερικες σφαλιαρες και γκλοπιές στο ξεροκεφαλο του!!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 18:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Εγω παλι το σκεφτηκα πολυ πριν μιλησω!!!!
Το αν ειναι π@π@ρια ¨η οχι, αν ειν αι ισοπεδωση ¨η οχι ασε να το κρινουν οι άλλοι!!

Ποιος ισωπεδωνει τι ηθελα να ηξερα......ας με κρινουν οι άλλοι Κωστα μου!!!

εισαι των ακρων.....εγω δεν ζητω να με κρινουν φιλαρακι μου,δεν εχω υπαρξιακα προβληματα
αν βρισκεις κοινα των ανθρωπων,που κατεβαινουν στους δρομους για δικαιωση,με τους κοινους εγκληματιες και δολοφονους ειναι αποψη σου...
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 18:31
Senior Member

Απόσπασμα:
εισαι των ακρων.....εγω δεν ζητω να με κρινουν φιλαρακι μου,δεν εχω υπαρξιακα προβληματα

αν βρισκεις κοινα των ανθρωπων,που κατεβαινουν στους δρομους για δικαιωση,με τους κοινους εγκληματιες και δολοφονους ειναι αποψη σου...
Κωστα,

αρχιζεις και με τρελαινεις με τις παλλινωδιες σου!!
Τι σχεση εχουν οι εργαζομενοι που κατεβαινουν στους δρομους και διαδηλωνουν ως εχουν δικαιωμα, με αυτους οι οποιοι ειναι 32 χρονων αιωνιοι φοιτητες (οπως δηλωνει στο σαιτ του ο φωτογραφος), ΑΕΡΓΟΙ και αναρχικοι και δημιουργουν Δεκεμβριους 2008 οπως ο φωτογραφος και ο χθεσινος τραυματισθεις νεαρος??
Εχουν καμια σχεση? προφανως οχι Κωστα!!
Εγω δεν μιλω για γκλοπιες σε εργαζομενους ¨η ανεργους (οχι αεργους) που διαδηλωνουν νομιμως και καποιες φορες δικαιως αλλα για τους ''άλλους'', αυτους που δεν αφηνουν διαδηλωση για διαδηλωση χωρις να καψουν την αθηνα!!! Διοτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι ''αλλοι'' Κωστα μου δεν θα ανοιγε ρουθουνι στις διαδηλωσεις!!! Δεν μπορει να μην μπορεις να το ξεχωρισεις αυτο!!

Και με λες των ακρων?????? Ημαρτον Κωστα μου...ημαρτον!!!
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 18:46
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Δεν λέτε που φοράγανε αλεξίσφαιρα και δεν τους κλαίμε!!!
Περαστικά στα παιδιά
Reply With Quote
Παλιό 19-05-2011, 21:03
264George Ο/Η 264George βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΘεσσαLονίκη

Ήρθε δηλαδή η ώρα να γίνουμε αμερικάνοι και να αγοράσουμε όλοι όπλα από το γειτονικό σούπερ μάρκετ για να προστατευτούμε??
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης