|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο πιτσιρικάς πήγαινε γυρεύοντας...Μη ζητάμε και τα ρέστα!!! Ούτε σε ταινία δε γίνονται όλες αυτές τις μ@λ@κίες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο... Αυτόν, εγώ δεν τον λυπάμαι, άσε που μπορεί να την έχει φάει από κάποιον δικό του... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστα....μιλαμε για εγκληματιες δολοφονους
|
|
|||
|
|||
ενω οι ''άλλοι'' που καινε με μολοτωφ λαϊκατζηδες (¨η και αστυνομικους) ειναι μπουμπουκια ανθοκομίου!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ημουν σιγουρος οτι θα την πεταγες την π@παρια σου......
θα σκασεις αν δεν τα ισοπεδωσεις ολα.......ημαρτον και ελεος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αν ειναι π@π@ρια ¨η οχι, αν ειν αι ισοπεδωση ¨η οχι ασε να το κρινουν οι άλλοι!! Παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει διαφορα σε εναν θανατο απο εγκαυματα και σε εναν αλλο απο σφαιρα!!! Δεν ηξερα οτι ο πυροβολων, για να σκοτωσει, αναρχικος ειναι εκληματιας και του αξιζει καθε, τυχη ακομα και ο θανατος απο σφαιρα αστυνομικου πανω στην μαχη...., και ο πετων μολοτωφ, παλι για να σκοτωσει, αναρχικος πρέπει να συλλαμβανεται (παλι σε μαχη) αφου δεν του αξιζουν ουτε καν μερικες σφαλιαρες μπας και ισιωσει!!! Δηλαδη αν ενας αστυνομικος τραυματιστει/σκοτωθει απο σφαιρα αναρχικου και ο αναρχικος στην συνεχεια σκοτωθει κι αυτος με την σειρα του τοτε ολα καλα, οταν ομως ο αναρχικος καψει τον GeorgeP και πεθανει απο εγκαυματα τοτε ο αναρχικος πρέπει να συλληφθει ΜΟΝΟΝ....ουτε καν μερικες σφαλιαρες και γκλοπιές στο ξεροκεφαλο του!!!! Ηξερες εσυ αν το μπουμπουκι ανθοκομιου ηταν στα τελευταια επεισοδια στην αθηνα?? ανηκει και αυτος στον αντιεξουσιαστικο χωρο, οπως και οι φιλοι του. Ειναι,απο οτι φαινεται, εν δυναμη ''τρομοκρατης'', κυκλοφορει με πιστολι clock επανω του και στηνει ενεδρες (παλι απο οτι φαινεται) σε αστυνομικους! Ξερεις εσυ αν ο φωτογραφος που τον κτυπησαν οι αστυνομικοι στα προχθεσινα επεισοδια ηταν φιλος του? Στον ιδιο χωρο ανηκουν ξερεις....σε αυτον τον αντιεξουσιαστικο οπου 1000-2000 ατομα δενε ιανι δυσκολο να γνωριζονται και να συνεργαζονται μεταξυ τους!!! Ποιος ισωπεδωνει τι ηθελα να ηξερα......ας με κρινουν οι άλλοι Κωστα μου!!! Last edited by GeorgeP; 19-05-2011 at 18:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εισαι των ακρων.....εγω δεν ζητω να με κρινουν φιλαρακι μου,δεν εχω υπαρξιακα προβληματα
αν βρισκεις κοινα των ανθρωπων,που κατεβαινουν στους δρομους για δικαιωση,με τους κοινους εγκληματιες και δολοφονους ειναι αποψη σου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αρχιζεις και με τρελαινεις με τις παλλινωδιες σου!! Τι σχεση εχουν οι εργαζομενοι που κατεβαινουν στους δρομους και διαδηλωνουν ως εχουν δικαιωμα, με αυτους οι οποιοι ειναι 32 χρονων αιωνιοι φοιτητες (οπως δηλωνει στο σαιτ του ο φωτογραφος), ΑΕΡΓΟΙ και αναρχικοι και δημιουργουν Δεκεμβριους 2008 οπως ο φωτογραφος και ο χθεσινος τραυματισθεις νεαρος?? Εχουν καμια σχεση? προφανως οχι Κωστα!! Εγω δεν μιλω για γκλοπιες σε εργαζομενους ¨η ανεργους (οχι αεργους) που διαδηλωνουν νομιμως και καποιες φορες δικαιως αλλα για τους ''άλλους'', αυτους που δεν αφηνουν διαδηλωση για διαδηλωση χωρις να καψουν την αθηνα!!! Διοτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι ''αλλοι'' Κωστα μου δεν θα ανοιγε ρουθουνι στις διαδηλωσεις!!! Δεν μπορει να μην μπορεις να το ξεχωρισεις αυτο!! Και με λες των ακρων?????? Ημαρτον Κωστα μου...ημαρτον!!! |
|
|||
|
|||
Δεν λέτε που φοράγανε αλεξίσφαιρα και δεν τους κλαίμε!!!
Περαστικά στα παιδιά |
|
|||
|
|||
Ήρθε δηλαδή η ώρα να γίνουμε αμερικάνοι και να αγοράσουμε όλοι όπλα από το γειτονικό σούπερ μάρκετ για να προστατευτούμε??
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ | wet & dirty | Επικαιρότητα | 104 | 04-03-2011 22:32 |
Ακόμη ένας στην παρέα! | Μπουρακης Ηλιας | Καλώς ήλθατε | 23 | 04-10-2010 11:42 |
Άλλος ένας στην παρέα | geopay | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2010 16:25 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 16:09 |
'Αλλος ένας νέος στην παρέα. | pit | Καλώς ήλθατε | 17 | 10-06-2009 10:27 |