|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σφυροκόπησε σκύλο επειδή του έτρωγε τις κότες !!!!!!!!
Τις κότες τις μαζεύουν στο κοτέτσι
|
|
|||
|
|||
Το βράδυ Παναγιώτη ..Το βράδυ της μαζεύουν στο κοτέτσι, το σκυλί της έτρωγε το πρωί και κατά τη κακή συνήθεια τους απλά της έπνιγε και της άφηνε.
Δεν είναι λίγες οι φορές που και εγώ θα ήθελα να τουφεκίσω μερικά "κοπρόσκυλα" σε κάτι χωριά που παραλίγο να με στείλουν στο γκρεμό μόνο και μόνο επειδή πέρασα από τον δρόμο του σπιτιού τους Οι φιλοζωικές οργανώσεις και τα λοιπά ιδρύματα αν θέλουν να δείξουν πόσο καλοί είναι, να τα μαζέψουν και να τα ταΐζουν τα αδέσποτα, όχι να τα αφήνουν στο έλεος του Θεού και του οποιουδήποτε θέλει να το παίξει φιλόζωος καιροσκοπικά και προς ανάδειξη του. Από έναν τέτοιο μ......κα έχω δύο καλές τρύπες στη δεξιά μου γάμπα και που εδώ στην Αθήνα πηγαίνοντας για δουλειά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
έζησε έζησε o λακαμ.... που τα τάιζε στο δρόμο την άκουσε σαράουντ δεν ήξερε από που να φύγει μόλις τον έπιασα στο στόμα μου και ήταν και γνωστός εστιάτορας σε "ΙΝ" μαγαζί στο γκάζι
Last edited by soter3gm; 16-11-2009 at 14:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωτήρη καλέ μου φίλε, δεν φταίουν τα ζωάκια,φταίνε οι ανεύθυνοι άνθρωποι. Υ.Γ. Και γιατί οι κότες να κυκλοφορούν ελεύθερες ΄το πρωί και όχι οι σκύλοι |
|
|||
|
|||
Σωτήρη τα σκυλιά γίνονται κατά την δική σου άποψη ''κοπρόσκυλα'' από την βάναυση συμπεριφορά των ανθρώπων.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ από ανεύθυνους γίνονται έτσι τα ζώα ΑΛΛΑ δεν φταίω σε τίποτα εγώ και όσοι είναι παθόντες από τη συμπεριφορά και τη κακοτροπία αυτών των ελεεινών τύπων. Την ασφάλειά μου ποιος θα την υπερασπιστεί αν δεν το κάνω μόνος μου σε αυτόν τον τόπο? εντάξει σε εμένα έγινε μέσα στην Αθήνα αλλά σε άλλους έγινε σε κάτι κατσικοχώρια και περίμεναν ασθενοφόρο και οδική βοήθεια από τα κοπρόσκυλα που τους όρμισαν αυτοί που θα βρουν το δίκιο τους ? που θα το ζητήσουν? Εντάξει η φιλοζωία αλλά μέχρι ενός σημείου από εκεί και μετά καταντάει κάτι άλλο .... |
|
|||
|
|||
Σωτήρη επειδή το φορουμ ειναι μοτοσυκλετιστικό καλύτερα να τα πούμε σε κανένα καφέ
|
|
|||
|
|||
Το φόρουμ μπορεί να είναι μοτοσικλετιστικό αλλά αναρτήθηκε ήδη εδω.Και αν μου επιτρέπεις να πω και εγώ τη γνώμη μου,είμαι και εγώ παθων όπως ο soter3mg απο κατοικίδιο(αφού δεν θέλετε να ακούσετε το κοπρόσκυλο)σε ένα χωριό εξω από τη Θήβα.Ο ιδιοκτήτης του(κάτοικος του χωριού)μου είπε:και τώρα τι θέλεις.Να σου ζητήσω συγνώμη;;;;Αααααα δεν σας είπα τι έπαθα.Με ένα ΧΤ πριν 4-5 χρόνια πέρναγα από το χωριό και ο σκύλος βγήκε από την ανοιχτή αυλόπορτα και μου τράβαγε το παντελόνι μέχρι που μου το έσκισε.Ευτυχώς, με τα χίλια ζόρια,κρατήθηκα όρθιος και δεν έσπασα τα μούτρα μου στον χωματόδρομο.Αν έλεγα και καμιά κουβέντα παραπάνω για το παντελόνι,οι φίλοι του σκυλοιδιοκτήτη καραδοκούσαν να με καταπιούν.Άσε που διάβαζα στα μάτια τους:Καλά σου έκανε ρε ####παιδο ο σκύλος.Άμα τολμάς ξαναπέρνα από δω.Θα μου πεις γιατί δεν πήγα στην τοπική αστυνομία;;;Βοβήθηκα οτι θάχα την ίδια αντιμετώπησηΕίχα και εγώ σκύλο για 14 χρόνια, μέχρι που ψόφισε από γειρατιά.Κανένας δεν μιλάει για τα δικάμας συλιά.Για τα αδέσποτα μιλάμε,που καμιά φορά είναι .....πολύ ενοχλητικά !!!!!!!!!!(το λέω ευγενικά για να μην $#%%#^%#&#%*#)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 23:44 |
Εξαφανίστε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας. | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 11-08-2009 11:41 |
Προλάβετε τις 8 παθήσεις του καύσωνα | Alext | Υγεία | 3 | 19-07-2009 05:28 |
Μια απ' τις καλύτερες απάτες του E-Banking !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 09-03-2009 22:11 |