|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιλογή ευρύχωρου πολυμορφικού αυτοκινήτου
ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΣ ΟΠΕΛ ΖΑΦΙΡΑ 1.6 ΜΕ ΑΕΡΙΟ,ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΓΙΑ ΠΕΨΕΙΟΣΤΡΕΛΑΙΟ ΟΚΤΑΒΙΑ 1,6 S/W.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
|
|
|||
|
|||
Φίλε μην πάρεις γαλλικό. Πληρώνεις και την καλημέρα.
Εγώ θα έπαιρνα Skoda η KIA value for money |
|
|||
|
|||
Ford c-max diesel και δεν θα χασεις!!!!(εγω εχω το s-max)
|
|
|||
|
|||
Εχω και δεύτερο Renault Scenic mont Conquest (λίγο πιό ψηλό από το απλό). Φοβερό αμάξωμα με τεράστιους χώρους θα σου κάνει φοβερή εντύπωση αν μπείς. αλλά ΜΑΚΡΙΑ Από τα Γαλλικά. Είχα το πρώο μας Scenis από το 2004 εώς το 2008. Το είχα αγοράσει 20.000 ευρώ με full extra (ηλιοοροφές και ζάντες κΛΠ). ¨οταν μετ΄από 4 χρόνια είπα να το αλλάξω με κάτι πιο καινούργιο κανείς δεν το αγόραζε στα 8500 με 9000 και αναγκάστικα και το πήγα στην ΡΕΝΩ για να ξαναπάρω ένα ίδιο. Τα 4 πρώτα χρόνια του κάθε αμαξιού είναι υπέροχα για τί το αυτοκίνητο είναι φοβερά σχεδιασμένο. Στα 4 χρόνια και 1 μέρα αρχίζουν οι μικροβλάβες (πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικά παράθυρα κλπ) και μετά από 6 μήνες αρχίζουν πιο σοβαρά , ιμάντας εκκεντροφόρου, aircondition). Κρίμα για τί ειναι πάρ απολύ ωραίο αυτοκίνητο, αλλά από κινητήρα μάπα.
Αποψή μου VW TOURAN 1.4 tsi |
|
|||
|
|||
Αν λες μακρυα απο Citroen σκεψου να ειχες VW να δεις ποσο μακρυααααα θα ελεγες απο VW...
|
|
|||
|
|||
Σωστός πάρε kia να ξενιασεις και να έχεις και 7 χρονια εγγύηση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δες και HONDA FRV 6θεσιο. 3+3. πλεονεκτημα-αθανατο. μειονεκτημα- δεν κυκλοφορουν πολλα και οι τιμες ανταλλακτικων
|
|
|||
|
|||
οι επιλογές που εγραψα στο αρχικό είναι μεσα στο budget μου. στο καρ μεχρι 6.500 ευρώ βρίσκεις μοντέλα του 2006-2007. Εκεί φτάνω και εγώ!
|
|
|||
|
|||
Ρίξε μια ματιά και στο ALTEA της SEAT.
Εγώ θα επέλεγα στην θέση σου Toyota Corolla Verso. Πολύ αξιόπιστο............ και φτηνά ανταλλακτικά. Θα ξενοιάσεις και είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι ξεκινάς να πάς κάπου και θα φτάσεις. Επίσης δεν θα χρειάζετε να ανησυχείς για έξτρα λεφτά για βλάβες. Ειδικά έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση σήμερα. |
|
|