|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφεδάκι Δευτέρα 29/12/2008 ?
Μέσα κι εγώ !!!!
|
|||
|
|||
αμα μπορεσω και εγω θα ερθω!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Τρέχωωωωωωωωωωωωωω ..................
|
|||
|
|||
Κύριοι, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σας γνώρισα και από κοντά εχθές στον καφέ-bowilg-φαγητό-ποτό!!!
Αν με τον πρώτο καφέ που αργανώσαμε μαζευτήκαμε 25-30 άτομα φαντάζομαι τι έχει να γίνει μετά από δύο ή τρεις μήνες Την επόμενη φορά θα παραδώσω και μαθήματα bowiling αλλά και μπιλιάρδου! Πέρασα φανταστικά, δεν υπήρξε κανενός είδους λογοκρισία, δεν αισθάνθηκα την παρουσία κάποιου ενοχλητική καθώς επίσης και το περιβάλλον του μαγαζιού ήταν πολύ ζεστό και φιλικό. Τέλος θα ήθελα να πω πως σε όσους τέθηκε το δίλημα ή εδώ ή από κει (και είμαστε κάμποσοι) μετά το χθεσινό δεν έχω καμιά πλέον αμφιβολία...ΕΔΩ δαγκωτό |
|
|||
|
|||
1 ευρώ το αυτοκόλλητοοοο.......
πάρτε πάρτε.....μπλουζάκια έχωωωωω πάρτε πάρτεεεεεε Ακόμα μου έχει μείνει το σημάδι απ' το αυτοκόλλητο του gipsy πάνω στο dero |
|
|||
|
|||
Το αυτοκόλλητο βγαίνει με σίδερο και εφημερίδα.
|
|
||||
|
||||
Πραγματικά,
μια "μεγάλη" συγκέντρωση που ελπίζω στο μέλλον να γίνει μεγαλύτερη !!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απ' ότι κατάλαβα δεν περάσατε κι άσχημε ε? Την επόμενη αν θέλετε παραδίδω κι εγω μαθήματα μπιλιάρδου |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Kαλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Δευτέρα 22-12-08 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 10 | 23-12-2008 13:18 |