|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δείχνει σωστά το οικονομόμετρο ;;;
Τσ, τσ, τσ...
Αυτός ο άνθρωπος... Με το manual κάτω απ' το μαξιλάρι κοιμάται ;;; Μanualosavros ! Μέγας ερμηνευτής του manual ! (Dikio exeis kardia mou.. average consumption metraei to organo). Γιορτάδες είναι όμως, άδεια έχουμε, λέμε και καμμιά.. μαμακία να περάσει η ώρα! Να σε δοκιμάσω ήθελα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GEMARA !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Δοκίμασέ με κι άλλο... αντέχω!) |
|
|||
|
|||
Στις παλιότερες λέει μόνο όταν μπει η ρεζέρβα, είναι σωστό ή γράφει εικονικά ? και θα σπρώχνω 220 κιλά καμιά μέρα !!!
|
|
|||
|
|||
το έπαθα εγώ με το 1200 gsa 2 φορές την πρώτη έμεινα και μου έγραφε ότι είχα άλλα 8 χλμ. και λέω οκ θα έτυχε..και μετά από 4 μέρες μένω πάλι με 26 χλμ να μου γράφει η ρεζέρβα αυτό πώς εξηγείτε παίδες?και έχει αλλαχθεί και το φλοτέρ....
|
|
|||
|
|||
Την πρώτη φορά που έμεινες και η ένδειξη έδειχνε 8 χλμ οποσδήποτε η οδήγησή σου, που είχε προηγηθεί, ήταν πιο νευρική. Την δεύτερη φορά που έδειχνε 26χλμ η οδήγησή σου ήταν πιο ομαλή.
Αναφέρθηκε και πιο πάνω, το οικονομόμετρο λαμβάνει υπ όψη του, για τον υπολογισμό των χλμ, τις προηγούμενες μέσες τιμές κατανάλωσης, που με την σειρά τους εξαρτώνται από τον τρόπο οδήγησης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πλήρωση του ρεζερβουαρ με βενζινη μολις αναψει το λαμπακι της ρεζερβας κι οχι οταν μας ''πει'' η ενδειξη ''range''!!! Last edited by GeorgeP; 07-04-2010 at 20:19. |
|
|||
|
|||
Σε μοντέλα που δεν έχουν υπολογιστή ταξιδιού, πόσα λίτρα είναι το ρεζερβουάρ? Για να υπολογίσουμε χωρίς να το μάθουμε μόνοι μας και είναι αργά (Εγώ πάντως από την ώρα που θα ανάψει το λαμπάκι θέλω 16 λίτρα για να το γεμίσω.)
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Σαν χρήστες της μηχανής δεν διαβάσουν το manual του εργαλείου που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους; Μασημένη τροφή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Simona Halep: Θυσιάζει το στήθος της για το τέννις | skippybi | Κόσμος | 29 | 23-01-2011 21:15 |
Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 16:02 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 07:47 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο | konstantinos | Ανέκδοτα | 9 | 25-05-2009 12:21 |