|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δυστύχημα στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας
Ενα μεγάλο κρίμα, εχω να πω και παντα ΚΡΑΝΟΣ παιδια ακόμα και για απόσταση 100 μέτρων!
|
|
|||
|
|||
...
Last edited by evo; 30-03-2013 at 11:05. |
|
|||
|
|||
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
[CENTER][CENTER]
|
|
|||
|
|||
Όλοι και πάντα κράνος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή ήμουν εκείνη τη στιγμή σταματημένος στη Φειδιππίδου περιμένοντας και εγώ να φύγω επιτέλους, θέλω να παραθέσω δύο λεπτομέρειες: 1) Το σκούτερ, που περίμενε έχοντας περάσει τη διάβαση των πεζών στη Φειδιππίδου (όπως πολλοί) 5 λεπτά περίπου, ξεκίνησε αμέσως με το "χαλαρό" σήμα του ενός τροχονόμου που στεκόταν στο φανάρι της καθόδου της Κηφισίας (κοιτώντας προς αυτήν) καθώς ο άλλος τροχονόμος κατευθυνόταν προς το μέρος του. 2) Το BMW ανεβαίνοντας προς Κηφισίας με ταχύτητα, διέσχισε τη διασταύρωση ακριβώς τη στιγμή του σήματος του τροχονόμου καθώς κανένας από τους 2 τροχονόμους δεν κοιτούσε προς το μέρος του για να το σταματήσει και εμβόλησε το σκούτερ. ......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν θυμάμαι καλά τα σήματα των τροχονόμων, όταν σου γυρίσει την πλάτη οφείλεις να σταματήσεις. Πολύ πιθανόν ότι δεν το γνώριζαν ούτε οι τροχονόμοι και σίγουρα όχι ο οδηγός της BMW. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις φίλε μου, την ευθύνη φέρει ακέραια ο τροχονόμος, δε σιγουρεύτηκε ότι έχει σταματήσει η κυκλοφορία πριν δώσει σήμα στον κάθετο δρόμο. Γεγονός παραμένει ότι χάθηκε ένας άνθρωπος.... |
|
|||
|
|||
Ξεχνάμε ότι ο τροχονόμος είναι άνθρωπος με περιορισμένα ανακλαστικά και αντίληψη. Αν η περιοχή είναι κατοικημένη ζώνη ο ΚΟΚ περιορίζει την ταχύτητα στα 50 km/h, οπότε αν η BMW έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τότε ο τροχονόμος πότε να προλάβει να τη δει, ραντάρ είναι ?
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ελπίζουν - κ έτσι γίνεται - ότι στον πανικό που επικρατεί λόγω κίνησης, δεν θα τους "γράψει" ο τροχονόμος ... |
|
|||
|
|||
Για παρακολουθήστε πως δουλεύουν οι τροχονόμοι. Αν την ωρα που βιάζονται να σε περάσουν πηγαίνεις αργά (με 50 χιλ.) χτυπιούνται να περάσεις γρήγορα , που σημαίνει να βγεις εκτός Κ.Ο.Κ.και φυσικά η σφυρίχτρα είναι αξεσουάρ υπό εξαφάνιση.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|