|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!
Απόσπασμα:
ok respect .... |
|
|||
|
|||
Κοιτα γκαντεμια που θα εχω που θα ειναι 12-18 που θα παω διακοπες στην Μηλο....
|
|
|||
|
|||
gkrrrrr!!!! θέλω κ γω!!!! ;( (αλλά δεν εχω μηχανή)
Σνιφ... Φοβερό ξενέρωμα να χάνεις το "μέσο" σου... Άμα έχετε καμιά απορία πείτε μου, είναι η μαμα μου από Πήλιο. |
|
|||
|
|||
Για το τελευταίο σ/κ του σεπτέμβρη είμαι μέσα διπλός.
|
|
|||
|
|||
Πάω να βάλω καινούργια λάστιχα, αλυσίδα και γρανάζια.......και είμαι μέσαΠεριμένουμε βέβαια και ημερομηνίες για να δώσουμε το τελικό ΟΚ στη συμμετοχή.
|
|
|||
|
|||
Μέλπω μακάρι να μπορούσα να σε πάρω να πάμε μαζί όμως ακόμα δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου Γιατί δεν ρωτάς μήπως μπορεί να σε πάρει κάποιος Ξέρω ότι άλλη γλύκα έχει να οδηγείς εσύ αλλά θα είναι ωραία να είσαι στην παρέα μας
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν η ημερομηνία είναι,
η 18-19-20, η 19-20 Σεπτεμβρίου Όσο αφορά τα μέρη λίγο υπομονή.......... Last edited by riko46; 09-08-2009 at 16:09. |
|
|||
|
|||
πολυ ωραια ιδεα παιδια
πολυ θα το ηθελα αλλα. Μετα το τρικερι το λιμανακι αγια κυριακη Υ.Γ.:Εχω υπηρετηση στο τρικερικαι τη γυρω περιοχη. |
|
|||
|
|||
Μέσα!!!
|
|
|||
|
|||
Μέσα!!!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 16:35 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 01:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 01:43 |