|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάκληση για F 800GS
απο ανακλησεις δοξα ο θεος!!
|
|
|||
|
|||
ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ Σήμερα πήρα σειρά για 17 του μήνα, γιατί όμως ρε παιδιά να πρέπει εμείς να πάρουμε τηλ και να μην έχουμε ενημέρωση από την εταιρεία. μόλις πριν 2 εβδομάδες είχα παει για service στα 15Κ.
|
|
|||
|
|||
πολλά ζητας......................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μόλις πέρασα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο και έκανα την σχετική ερώτηση. Η ανάκληση ισχύει για ένα περιορισμένο αριθμό μηχανών και το βρίσκουν από τον αρ. πλαισίου της άδειας κυκλοφορίας. Ισχύει για τα 800άρια (F800GS & F650GS-twin). Μου έκλεισαν αμέσως RV για την ερχόμενη εβδομάδα, αν και είμαι εκτός εγγύησης πλέον και το μηχανάκι έχει σχεδόν 30.000 Km, οπότε ούτως ή άλλως ήμουν για αλλαγή γραναζιών και αλυσίδας. Μάλιστα είχα ήδη μπεί στην διαδικασία να τα βρώ σε after market για να περιορίσω το κόστος. Οπότε όπως καταλαβαίνετε μου ήρθε σαν ουρανοκατέβατο δώρο. Γενικά μπράβο στην BMW που προχωρά σε τέτοιες κινήσεις, χωρίς να συνυπολογίζει εγγύηση ή φυσιολογική φθορά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μπραβο στην BMW! Προχτες αλλαξα και εγω αλυσιδα γραναζια, και στους περισοτερους απο εμας, εκατσε κουτι γιατι πλησιαζε η ωρα να τα αλλαξουμε απο την μονοι μας. Μπραβο στην BMW που κοιταει τοσο πολυ την λεπτομερεια, και αλλαζει ακομα και αναλωσιμα τα οποια μαλιστα δεν εχουν κανενα λειτουργικο προβλημα. Εγω, οπως και ολοι απο οτι ειδα δεν ειχαμε κανενα λειτουργικο προβλημα στα γραναζια αλυσιδα, και καναμε ολοι μας αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα απροβληματιστα μεχρι στιγμης. Ο λογος που τα αλλαξανε απο οτι εμαθα, ηταν επειδη διαμαρτηρηθηκαν καποιοι αναβατες για θορυβο στην αλυσιδα. Πειτε μου ποια αλλη εταιρια τα κανει αυτα? Για αυτες τις ανακλησεις πρεπει να χαιρομαστε. Και οσοι γκρινιαζουν για τις ανακλησεις ας πουλησουν τα BMW και ας πανε σε αλλες εταιριες, που για αντιστοιχα 'ανυπαρκτα' προβληματα δεν τους φωναζουν ποτε για ανακληση και τους αφηνουν να κοιμουντε τον υπνο του δικαιου. Και μετα καμαρωνουν οτι: 'το δικο μου δεν εχει ανακλησεις' .....που να ηξερες... BMW και παλι BMW και με ανακλησεις και χωρις |
|
|||
|
|||
Μια από τα ίδια και εγώ!!!!!!
Πάνω που ρώταγα τώρα στο service των 40.000 χλμ τι αλυσιδογράναζο να βάλω, μου ήρθε κουτί. Ευχαριστώ και τον αγαπητό Παναγιώτη (aeriko), για την ενημέρωση. |
|
|||
|
|||
Και εγω περασα για να κλεισω ραντεβου και μου ειπαν οτι περναω και ανακληση αλυσιδας!!! Το μηχανακι εχει αγοραστει πριν 1 χρονο ακριβως και εχει 10.000 χλμ.
|
|
|||
|
|||
Να και τα καλά της ανάκλησης...
Αλλαγή αλυσίδας, που λίγο - πολύ όλοι το χρειαζόσασταν . Αλλά θα σας μαρτυρήσω όλους στην ....bmw, ότι κακώς σας τις άλλλαξε. Για το 1150 ξέρετε καμιά ανάκληση βρε παιδιά?? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (bill 800gs) .... | skippybi | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 15-05-2010 20:53 |
Ανάκληση και στην Ευρώπη για την Toyota | S.T | Αυτοκίνητο | 5 | 03-02-2010 10:34 |
TIP για 800GS & 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 15-12-2009 18:07 |
F 800GS | vpentza | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 32 | 23-11-2009 13:24 |
Ζελατινα για F 800GS | aeriko | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 23-06-2009 21:02 |