|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρωγμη κρανος εγγυηση
Γεια σου Νίκο! Καλές γιορτές και πάντα υγεία!
Έχω και εγώ ένα κράνος scorpion exo-750. Το έχω αγοράσει εδω και 28 μήνες περίπου και το φοράω συνέχεια. Έχω μείνει ευχαριστημένος. Στους τρεις μήνες που το είχα ξεφλούδισε αριστερά χαμηλά ένα μικρό κομμάτι από την εξωτερική κάλυψη που έχει το κράνος. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα, εκεί το φωτογράφησαν και έγινε αίτημα στην αντιπροσωπία. Το κράνος το κράτησα για να το φοράω. Μετά από λίγες μέρες (το πολύ 7) πήγα και μου είχαν φέρει ένα ολοκαίνουργιο ίδιο κράνος. Γι'αυτό λοιπόν μην ανησυχείς! Αν δεν το έχεις χτυπήσει εσύ όλα θα είναι ο.κ. Και πιστεύω ότι θα πρέπει να αναφέρω το κατάστημα που το αγόρασα γιατί φέρθηκε σαν σωστός επαγγελματίας. (Ξύκης στη Μιχαλακοπούλου) |
|
|||
|
|||
Ααα και φόρα το φίλε πιο συχνά!
Καλή τύχη και καλές βόλτες! Ενημέρωσε για τα νέα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να βάλεις δεύτερο κεφάλι μέσα ?? Αν δεν έχει γρατζουνιές και χτυπήματα δεν μπορει να σου πει και πολλά..νομίζω θα το αλλάξει χωρίς φασαρίες και μπελάδες |
|
|||
|
|||
Μολις επεστρεψα.
Το κρανος ειναι ολοκαινουργιο και αφορετο οπως ειπα και στην αρχη και δεν εχει την παραμικρη γραντζουνια. Το πηγα στο καταστημα και το ειδε το αφεντικο και δεν ειπε την παραμικρη κουβεντα, ουτε πως , ουτε τι, παραμονο το κρατησε μαζι και τα στοιχεια μου και την αποδειξη (λαθος μου?) και μου ειπε πως θα επικοινωνησει για να μου πει νεοτερα!! Α, και απο οτι μου ειπε ενδεχεται να αργησει λιγο μια και η αντιπροσωπεια ειχει πιασει φωτια!!!! Κανω περιεργες σκεψεις αλλα ασ μην βιαζομαι. το κρανος ειναι μοντελο 2011 http://www.scorpionsports.eu/website...000e11&lang=uk |
|
|||
|
|||
Φωτοτυπία της απόδειξης κράτησες τουλάχιστον;
|
|
|||
|
|||
Μη λεμε αχ ARAI και αχ SHOEI γιατι και απο τα δυο εχω περάσει και ειδικά στο SHOEI XR1100 ρε παιδια μεσα σε ενα μηνα αρχισε να ξεκουμπώνει με το βγάλσιμο απο κάτω το πλαστικό της επένδυσης, η αντιθαμβωτική ζελατίνα pinlock εμπασε νερα με τις πρώτες βροχές. Ειναι να μην σου τύχει !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Χαχαχα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω ρε παιχταδορ δεν ειχα τετοια προβληματα με το 1100 και για αυτο ξαναπηρα shoei.
Οχι οτι με το Arai ειχα προβλημα ποιοτητας, ουτε με το rx7 αλλα ουτε και με το astro-r.Ειχα ομως προβλημα με τον θορυβο...... βλεπεις ειναι πολλα τα αλογα Αρη και σκιφτη η θεση οποτε οι αεραγωγοι στα σπανε....... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λογος σου εγγυηση!!! | vangelis | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 09-10-2011 23:02 |
Τώρα ζητούν ανοιχτά εμπράγματες εγγυήσεις! | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 25-08-2011 18:02 |
13 & 14-3-10 * Εκδήλωση αλληλεγγύης στο ΔΙΚΕΠΑΖ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 14-03-2010 23:15 |
Eρώτηση περί .... εγγύησης ... | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 13-01-2010 12:45 |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |