|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παμε απ'το κακο στο χειροτερο
Πολύ καλές εποχές για τέτοια. |
|
|||
|
|||
Κρίμα ρε γαμώτο και έχει μία περιουσία το άι φονι.
|
|
|||
|
|||
κριμα....ποτε ξανα...
το μπουφαν το φορουσες η στην καρεκλα??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στη καρέκλα χάρη αλλά τωρα που το ξανασκέφτομαι κάποια στιγμή 3-4 δεκαοκτάχρονα κοριτσάκια κάνανε χαβαλε και φωνές κοντά στο μπουφέ και γύρισε όλος ο κόσμος δεί τι συμβαίνει. Προφανώς για αντιπερισπασμό |
|
|||
|
|||
Μπα δεν έχει πολλά.
¨οσο ο μηνιαίος μισθός ενός ανειδίκευτου εργάτη. Μπορει και οαραπάνω στις μέρες μας.http://www.gsforum.gr/images/smilies/CRY_44.gif |
|
|||
|
|||
Πολύ λυπάμαι ρε Κώστα, τώρα το διάβασα. Η ταλαιπωρία να βγουν εκ νέου τα χαρτιά είναι το δύσκολο και τα προσωπικά στοιχεία που είχες αποθηκευμένα στο τηλ. Για τα χρήματα άστο να πάει. Το μόνο που μετράει είναι η οικογένεια. Για όλα τα άλλα λύσεις βρίσκονται.
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως εχω τα λεφτά στη δεξιά τσέπη χύμα, το τηλέφωνο πάντα στην αριστερή τσέπη, και εκτος σε ταξίδια δεν κουβαλάω ποτέ μαζί μου διπλώματα και άδειες... Οσες φορές με έχουν σταματήσει τους έχω πει στοιχεία και τα τσεκάρισαν on line..Πιστωτική, δεν χρησιμοποιώ..
Πιστεύω το πορτοφόλι είναι πολύ επικίνδυνο... Καθώς και οι γυναικείες τσάντες.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Oταν πηγαμε το 2009 στην Αργεντινη αυτα μας ελεγαν να προσεχουμε.. Τωρα μπορουμε να τα ζησουμε και στο σπιτι μας. Τελεια sent from home.....i, no phone |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κρίμα ρε φίλε...
Όσο για το iphone... αν είχες στημένο το find my iphone του κανεις μέχρι και remote wipe, remote lock, κ.ο.κ. Υπάρχει και κάτι άλλο... αν κάποιος το flash-άρει και το ξαναστήσει, να τον εντοπίσεις από τη MAC address όταν ξανα-logάρει στο ΝΕΤ... θα σου πω... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εργαλειοφορος trolley KRAFT MAN GERMANY με πολλα εργαλεια εντος | spyadve | Πωλήσεις γενικώς | 112 | 06-10-2012 23:29 |
Ποιον VICTORINOX ειπαμε εχεις?? | black_hawk | Τεχνολογία | 11 | 15-01-2012 20:03 |
Aπολαυση οδηγησης με ασφαλεια... | jarhead | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 25-11-2011 18:57 |
τι θα θελαμε να ειχαμε σε φωτογραφιες!! | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 48 | 26-11-2010 12:20 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |