|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!
Όταν διαβάζω κάτι για την πολεμική αεροπορία ……………………….. δεν ξέρω τι να πω.
Είμαι βαθιά συγκινημένος. Είχα δύο φίλους - συμμαθητές στην πολεμική αεροπορία ένα στα Fadom F4 και ένα στα F16. Δυστυχώς τον Γιώργο τον έχασα σε μια άσκηση ανάγλυφο με Fadom F4 κάπου στην Χαλκιδική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας φυλάτε τίποτα άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ . . |
|
|||
|
|||
Βρε παιδιά εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω.
Σας παρακαλώ αν έχετε περισσότερες πληροφορίες, ποστάρετέ τις. Το θέμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!!! |
|
|||
|
|||
Σε συνέχεια του αρχικού μου post ...
"ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ RED FLAG ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ AΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕLLIS ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΠΛΕΟΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ" |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
παιδιά sorry για την ανακρίβεια στο σκορ αλλά ήταν ότι θυμόμουν εξ ακοής . Το σίγουρο είναι ότι τα παλικάρια μας έγραψαν πάλι !!! και αν κρίνω από τα λίγα που γνωρίζω από την ενασχόλησή μου με το θέμα Πολεμική Αεροπορία, δεν το κάνουν για ν ακούσουν συγχαρητήρια , το κάνουν γιατί δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούν με το λίγο ή το μέτριο... το πάνε στα άκρα, γιατί ξέρουν οτι μπορούν , γιατί ξέρουν τι βαρύ φορτίο κουβαλάνε...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στα παιδιά μας.Όχι τίποτα άλλο να τα βλέπουνε και οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που μέχρι χθες ήταν φιλαράκια |
|
|||
|
|||
Μπράβο στους Ικάρους μας για το μάθημα που παρέδωσαν στους ''Γιάνκηδες''
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τελικά έχει ακόμα ψυχή ο Έλληνας !!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγα τεχνικά άρθρα και απο εμένα για όλες τις BMW | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 27-01-2013 16:44 |
Στους δρόμους του κόσμου | leonidas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 17-01-2009 18:09 |
Η καλύτερη δουλειά του κόσμου!!! | Arkas | Κόσμος | 6 | 16-01-2009 22:25 |
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 02:02 |