|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τραγικό ρεκόρ στη Κρήτη
Λυπάμαι ειλικρινά για κάθε ανθρώπινη απώλεια.Είναι κρίμα κι άδικο.Ομως:
1.Διπλώματα αγορασμένα με τσικουδιά,λεφτά και άλλες "εξυπηρετήσεις" 2.Συνειδητή ανασφάλιστη κυκλοφορία με το επιχείρημα "έχω πρόσωπο" 3.Κατάχρηση οινοπνεύματος 4.Κολλητιλίκια με την έννομη τάξη που κάνει τα στραβά μάτια 5.Διαλυμένο οδικό δίκτυο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά είναι η κλασική εικόνα επαρχίας που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα που όλοι οδηγούν όπως να'ναι και δεν υπολογίζουν ούτε σήμανση ούτε τους άλλους οδηγούς..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Νίκο από όσο γνωρίζω από Κρήτη , μου έχει κάνει εντύπωση τόσα χρόνια για τα τροχαία ατυχήματα. Ιδιαίτερα στον βόρειο οδικό άξονα από Ηράκλειο έως Χανιά. Είναι κρίμα ρε γ@μτ... δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και δεν ξέρω αν φταίει κάτι σε τοπικό επίπεδο...το αποτέλεσμα πάντως είναι οδυνηρό .
Επικίνδυνοι κ ανεύθυνοι οδηγοί υπάρχουν παντού . Η συχνότητα που τους συναντάς πιθανόν να αλλάζει από τόπο σε τόπο ... Πάντως παλιότερα έχω κάνει περίπου τα 3000 χλμ με αμάξι τα περισσότερα και δεν συνάντησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Βεβαίως οι περισσότεροι οδηγοί που συζητάω ... δεν μου έχουν πει τα καλύτερα. Τον τόπο αυτόν, την Κρήτη και τους ανθρώπους της ,σας έχω μέσα στην καρδιά μου . Όπως κ οι περισσότεροι πιστεύω... |
|
|||
|
|||
Πάντα γινόταν ατυχήματα βρε παιδιά στη Κρήτη,εχτές για πολλοστή φορά βγήκαν μπροστά μου ξαφνικά 5 κατσίκια από το πουθενά), αλλά παράγινε το κακό αυτές τις μέρες , μεγάλο θανατικό!!!!!!!!
Οδηγούν και τα 2 παιδιά μου και έχω αγχωθεί αφάνταστα. |
|
|||
|
|||
Εχω κάνει περισσότερα από 3.500 χλμ στη Κρήτη με μοτο και ΙΧ.Είναι ένας ξεχωριστός τόπος με ιδιαίτερους ανθρώπους και προσωπικά έχω φίλους καρδιακούς.
Τωρα στο θέμα που θίγουμε είναι ίσως το πιο επικίνδυνο μέρος για οδήγηση κυρίως γιατί είναι απρόβλεπτοι.. Η προσωπική μου εμπειρία , καλοκαίρι μετά τη Γεωργιούπολη σε επαρχιακό δρόμο,μέσα σε στροφή σκάνε τα καρπούζια στο αυτοκίνητο μου (ευτυχώς που δεν ήμουνα με μηχανή) που έφυγαν από τη "κλούβα" του Κρητικού που ταξίδευε με τις δύο πλαινές συρόμενες πόρτες ανοικτές.... Δεύτερη περίπτωση από τις πλέον κλασικές ...έξοδος στροφής που δεν έχεις ορατότητα να είναι το αγροτικό σταματημένο και να κουβεντιάζει με αυτοκίνητο που είναι επίσης σταματημένο στο αντίθετο ρευμα.. Θέλει πολύ προσοχή και φαντασία |
|
||||
|
||||
Εκτός Αθηνών , που οδηγούν ΟΛΟΙ στην "τσίτα",
παντού αλλού, υπάρχει μια χαλαρότητα στην οδήγηση .... Αυτή η χαλαρότητα πιστεύω ότι σε κάνει να είσαι πιο αφηρημένος (το επιεικέστερο) ....
|
||||
|
||||
Γιατί λέμε για την Κρήτη ;;;;;
Μήπως στο Παρίσι, μπορείς να οδηγήσεις ;;;;
|
|||
|
|||
μεγάλη προσοχή...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε παρόμοιες περιστάσεις, είναι να σημαδεύεις το μπροστινό φτερό, ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης, να "φύγεις" από πάνω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρήτη / Πρωτομαγιά 2010 στο Φαράγγι και στη Παραλία Τρυπητής... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 92 | 12-05-2010 00:56 |
Τραγικό , σας παρακαλώ κάντε μία ευχή | gandreas | Διάφορα | 47 | 26-04-2010 20:10 |
Σκύλος γίγαντας για ρεκόρ Guinness | skippybi | Ζώα | 9 | 26-02-2010 22:20 |
2 ρεκόρ.....μάλλον αγνωστα | essel | Διάφορα | 6 | 31-10-2009 17:57 |
Απίστευτα σεξουαλικά ρεκόρ | Alext | Χιούμορ | 11 | 13-06-2009 19:36 |