|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...Απατεώνας εκ Πατρών
Κανονικά κάτι τέτοιοι τύποι χρειάζονται δημόσιο ξεμπρόστιασμα αλλά δυστυχώς θα την πληρώσει το forum ! Ενα γενικό pm όμως θα ήταν χρήσιμο για όλους μας ουτοσώστε να μην αγοράσουμε τίποτα ξανα από αυτό τον παπατζή !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είναι το γνωστό μαγαζί που αγοράζω και 'γώ καλό θα ήταν να το ξέρω ΠΜ ΛΟΙΠΟΝ |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Πιστεύω ότι μια επίσκεψη απ΄το κατάστημα θα βοηθούσε .....
Με "το καλό" - ίσως - να κερδίσεις κάτι ... Από την αντικατάσταση του προϊόντος, μέχρι την καλή - όπως είπες - έκπτωση, για αγορά καινούριου ... Για να κινηθείς νομικά κ χρονοβόρο είναι, αλλά κ ψυχοφθόρο ... (με αμφίβολα αποτελέσματα). .
|
|||
|
|||
Γιατί δεν επικοινωνείς κατευθείαν με τον εισαγωγέα ή την ίδια την εταιρεία μήπως και βρεις άκρη ?
Προσωπικά, θεωρώ λογικό να μην θέλει να δεχτεί κάτι ηλεκτρικό από την στιγμή που δεν το έχει εγκαταστήσει ο ίδιος. Που ξέρει ότι δεν έκανες εσύ κάτι λάθος οπότε και το κατέστρεψες ? Από την άλλη είναι χαζό για κάποιον επιχειρηματία να χάνει τον πελάτη του για ένα τόσο μικρό ποσό (κόστους, όχι κέρδος). Μία λύση, που δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει, είναι να πάρεις μία έκθεση από κάποιον εμπειρογνώμονα του επιμελητηρίου πως το προϊόν ήταν από την αρχή ελαττωματικό. |
|
|||
|
|||
Πάντως όπως κ να έχει καλό είναι να ξέρουμε το μαγαζί..για να είμαστε προφυλαγμένοι γενικότερα....όλοι!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ιδέα για τον κεντρικό εισαγωγέα είναι πάντως καλή κ θα το ψάξω. παιδιά σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και sorry που άργησα να απαντήσω καθώς δεν είχα πρόσβαση τις δυο τελευταίες ημέρες. Έχω στείλει pm με τα περεταίρω , όπου ζητήθηκε. |
|
|||
|
|||
για ριξε πμ καποιοι δικοι μου ενδιαφερονται...
|
|
|||
|
|||
Ελπίζω να μην είναι το γνωστό μοτομαγαζί
Στείλε και απο εδώ ένα pm |
|
|||
|
|||
όχι όχι δεν είναι αυτό . ο Γιάννης είναι εγγύηση κ σταθερή αξία !
|
|
|